2016 m. balandžio 11 d., pirmadienis

Maybelline Master Contour kreminio kontūravimo pieštukas (spalva Medium)



Pagaliau aš išbandžiau ir noriu papasakoti savo įspūdžius apie Maybelline kreminiam kontūravimui skirtą pieštuką, kuris yra dviejų atspalvių (šviesus ir tamsus), mano atspalvis medium.










Rezultatas:









Mano nuomonė:

Kontūravimas - pagrindinis makiažo bumas, ir tegul visi šneka apie tai, kad tai nėra madinga, kontūravimas vis arčiau ir arčiau mūsų, paprastų pirkėjų. Pirmą kartą aš išgirdau apie kontūravimą, ne, tiksliau pamačiau Kim Kardashian veidą ir supratau, man reikia taip pat. Aš puikiai suvokiu, kad taip pat nebus niekada, nes ir veido broužiai skirtingi, ir odos atspalvis ne toks, tačiau kas neleidžia man, paprastam žmogui, šviesinant ir tamsinat veidą išgauti tai, ko aš noriu, pvz. patobulinti skruostus, paploninti veidą arba patrumpinti nosį.  Svarbu tik priemonės būtų. Vat čia ir pagrindinė problema, jeigu mes šnekame apie paprastą pudros (bronzinės) kontūravimą, viskas labai paprasta, o kreminio kontūravimo priemonės kainuoja labai brangiai. Aš nešneku dabar apie nesąmones iš Catrice ir Essence, normaliai sukontūruoti veidą tokiomis priemonėmis neįmanoma.  

Tačiau pereiname prie Maybelline kontūravimo pieštuko. Pristatomos dvi spalvos, light ir medium, kaip jau supratote iš nuotraukų, mano spalva medium, tačiau aš neatsisakyčiau turėti ir light variantą, nes naudoti tokias priemones be galo lengva ir paprasta. Kodėl? 

Nes užtepti priemonę ant veido galima be teptuko, tiesiog pieštuku, o ištušuoti pirštais (taip, aš jau kaip profesionalas naudoju ištušavimui specialus teptukus ir šepetėlius, tam, kad nuotraukose gražiau matytųsi rezultatas ir būtų higieniška).

Spalvos pigmentuotos ir puikiai matosi ant veido. Čia ne tas kontūravimo variantas, kurį mes pamatysime per padidinamąjį stiklą, todėl reikia tiksliai žinoti kur tepti priemonę. Savaime suprantama, galima priemonę ištušuoti, tačiau o kam? Turime surasti tam viduriuką, kai veidas atrodo tobulai, panaudojant kontūravimo priemonę.

Master Contour tekstūra kreminė, labai gerai tušuojasi ir skaidosi. Tačiau šitoje vietoje noriu priminti, kad kontūravimą reikia daryti taip: kreminė pudra - konrūravimas (kreminis) - užfiksuojame jeigu reikia rezultatą su bronzine pudra arba su sauso kontūravimo priemone - jeigu veido oda riebi, užfiksuojame bendrą rezultatą su biria permatoma pudra. Ką aš noriu pasakyti, negalima daryti kreminio kontūravimo ant sausos pudros, priemonės gali subėgti ir išsklaidyti spalvą bus neįmanoma. (pažadu padaryti labai smulkų ir suprantamą įrašą bloge apie kontūravimą, tačiau ten naudosime jau skirtingas priemones ir technikas).

Mano Maybelline pieštuko spalvos nėra labai šviesios, tamsiausias atspalvis tobulas, o šviesiausias - man per tamsus, norėtųsi dar labiau iš šviesinti paakių zoną.

Minusas - tepant pieštuku, spalvos gali susimaišyti, todėl dirbti su Master Contour reikia labai atsargiau, kaip ir su kiekvieną kontūravimo priemonę.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonė man tikrai patiko, naudosiu ir tikrai nusipirksiu kai Master Contour atkeliaus į parduotuves šviesesnį atspalvį. 

PS. kol kas nežinau tikslios kainos, bet atstovai žadėjo naujienas parduotuvėse jau nuo balandžio pabaigos.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig