2016 m. balandžio 12 d., antradienis

PUPA Dot Shock Akių šešėlių rinkinys


Labas rytas, mano brangieji, aš jau ruošiuosi į susitikimus, o jums palieku kelis mano naujus įrašus bloge, vienas iš jų apie PUPA akių šešėlius iš pavasario kolekcijos. Pagaliau aš priėjau prie pavasario kolekcijų, pati negaliu patikėti. Šnekant apie pavasarį, viena iš gražiausių ir įspūdingiausių kolekcijų, savaime suprantama, yra PUPA. Labai gražūs nagų lakai, lūpų dažai, rutulinė pudra, ir akių šešėliai. Kolekcijoje pristatytos du šešėlių palečių variantai, mano šiltesnės spalvos, o kita švelniai rožinė.




Kaina: 17 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Kolekcija:


Įpakavimas:










Spalvos:





Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo labai gražaus įpakavimo, viršus auksinis, apačia - ryškia rožinės spalvos. Wow, tokios mergaitiškos pakuotės jau seniai nesu mačiusi, PUPA moka nuspėti mūsų pavasariškus norus, o svarbiausiai norus įgyvendinti. Taip, ant auksinio dangtelio lieka pirštų antspaudai, reikia pastoviai valyti, tiktai veliurinis maišelis (kuris būna Chanel ir Dior) nepamaišytų, nes mano akyse PUPA savo dizainu ir kokybe jau beveik susilygino su tokiais garsiais brendais, todėl labai norisi net kosmetinėje tokią paletę laikyti saugiau. Šepetėliui, kuris yra įpakavime griežtai sakau ne, tokiu net vienos spalvos užtepti ant akių neįmanoma, ką jau sakyti apie retušavimą ir pan.
Kaip aš jau sakiau, mano atspalviai šilti, šešėliai frost konsistencijos, jie lyg skystieji higlighteriai, blizgučių nesijaučia, o 'glow' efektas yra. Spalvos šviesios, bet labai pigmentuotos, ant rankos su šešėlių pagrindu. Laikosi šešėliai ant akių gerai, man visą dieną. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad PUPA kolekcija verta aplodismentų, jau greitai parodysiu Pupa pavasario makiažą, o kol kas tiek. Jeigu mėgstate švelnius ir blizgius atspalvius, šitie PUPA šešėliai būtent jums.



PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig