2016 m. balandžio 17 d., sekmadienis

Nagų lakas Kinetics Solar Gel Polish, spalva Cashmere


Galimą drąsiai pasakyti, kad šią savaitę buvo apie nagų lakus ir manikiūrą. Tiek daug rašyti apie nagų lakus tikrai neteko, tačiau atkeliavo daug nagų lakų, kuriuos reikia išbandyti ir parodyti Jums. Pelenės parodoje mano dėmesį patraukė Kinetics nagų lakai, raudoną aš jau spėjau parodyti savaitės pradžioje, o naujai darbo savaitei - nude nagų lakas.




Kinetics SolarGel – tai nauja nagų lako linija, kuria nulakuoti nagai atrodo kaip padengti geliniu lakavimu. Nagų lakas Jus džiugins iki 10 dienų. Šiam nagų lakui nereikia UV ar LED lempos.

Rekomenduotina naudoti kartu su Kinetics viršutiniu nagų lako sluoksniu.

Talpa: 15 ml.

Kaina:  4,95 EUR

Kur pirkti:http://groziui.lt

Stendas: 


Įpakavimas:





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Be galo graži ir neutrali spalva, rožinės spalvos pagrindo nude, su vos matomu auksinės ir rožinės spalvos labai smulkiu shimeriu. Aš, perkant nagų lakus, negaliu žiūrėti į  nulakuotas plastikines paletes, man kur kas smagiau apžiūrėti visus buteliukus ir padaryti sprendimą. Taip, puikiai suvokiu, kad nagų lako spalva buteliuke ir ant nagų būna skirtinga, kartais tenka nusivilti rezultatu, bet aš iki šiol išvadų dar nepadariau. Šnekant apie Kinetics nagų lakus, man jie patinka, konsistencija vidutinio tirštumo, lakuojasi be didelių problemų, manikiūras išdžiuvo per 10-15 minučių (aš lakavau du sluoksnius), tačiau viršutinis sluoksnis yra būtinas. Gamintojas rekomenduoju naudoti Kinetics, tada manikiūras išsilaiko apie 10 dienų. Aš naudojau L'oreal, mano manikiūras išsilaikė apie 5 dienas, manau Nude isilaikys apie savaitę, nes tokios spalos mažiau kaprizingos, negu ryškiai raudonos.










SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig