2016 m. balandžio 23 d., šeštadienis

Oriflame „NovAge Ecollagen“ raukšles glotninantis serumas ir naktinis kremas


Na ir dar vienas atsiliepimas šiandien (tikiuosi ne paskutinis, deja, kol kas viskas priklauso nuo sveikatos, o tiksliau nuo tablečių, kurios nustoja veikti vakarais, todėl jau kelintą dieną iš eilės negaliu nieko protingo parašyti vakariniam skaitymui) apie Oriflame. Dauguma blogerių gavo naujos veido priežiūros linijos priemones testavimui dar prieš gerą mėnesį, aš jau net spėjau parašyti apie tonizuojantį losjoną ir prausiklį, kurie be galo patiko ir naudojami pastoviai. Šiandien mano pasakojimas apie serumą ir naktinį kremą, bandžiau susidraugauti, tačiau nelabai pavyko.




Gamintojo aprašymas:



Mūsų numeris vienas, pažangi ir atnaujinta kolekcija, kovojanti su raukšlėmis, sugrįžo – ir ne viena, su dviem kolageną stiprinančiomis technologijomis. Įkvėpta gamtos ir pastiprinta inovatyviu mokslu, „NovAge Ecollagen“ papildo odą iš vidaus. Kliniškai patvirtinta, jog raukšlių sumažėja daugiau nei 33 %†2








Pažangus veiksmingas ypatingas serumas nuo raukšlių sustiprintas patentuota tripeptidų technologija ir Solanaceae (bulvinių šeimos) augalų kamieninių ląstelių ekstraktu. Pastebimai koreguoja raukšles, glotnina odos tekstūrą ir atgaivina odos spalvą. Sustiprina „Ecollagen“ dieninio ir naktinio kremų efektyvumą. Subtilaus aromato.

Sudėtis:
AQUA, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, BETAINE, PROPANEDIOL, PPG-5-LAURETH-5, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, GLYCOLIC ACID, SILICA, GLYCERIN, CETEARETH-20, PHENOXYETHANOL, PARFUM, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, BUTYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, DIMETHICONOL, SALICYLIC ACID, LACTIC ACID, POLYSORBATE 80, SODIUM HYALURONATE, SORBITAN OLEATE, TRITICUM MONOCOCCUM SEED EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, NICOTIANA SYLVESTRIS LEAF CELL CULTURE



Talpa: 30 ml.

Kaina: 20,90 EUR







Pažangus veiksmingas naktinis kremas sustiprintas patentuota tripeptidų technologija ir Solanaceae (bulvinių šeimos) augalų kamieninių ląstelių ekstraktu alikui bėgant koreguoja raukšles, lygina tekstūrą ir atgaivina odos spalvą. Intensyviai drėkina ir maitina, kad oda ryte būtų švelni, glotni. Švelnaus aromato.

Sudėtis:

AQUA, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, CYCLOHEXASILOXANE, PROPANEDIOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, TRITICUM MONOCOCCUM SEED EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, NICOTIANA SYLVESTRIS LEAF CELL CULTURE, CI 77891

Talpa: 50 ml.

Kaina: 18,90 EUR

Mano nuomonė:

Oriflame atnaujino visą savo veido priežiūros liniją, pristatomos kelios linijos: skirtingiems amžių grupėms. Mano pasirinkimas, o kaip kitaip, nuo raukšlių - Ecollagen. Kaip aš jau pasakojau, likau labai patenkina tiek prausikliu, tiek tonizuojančiu losjonu, tačiau su naktiniu kremu susidraugauti taip ir nepavyko. 
Ecollagen linija skirta raukšlių mažinimui, gamintojas siūlo tiek dieninį, tiek naktinį, tiek paakių kremus, plius poveikį galima sustiprinti naudojant serumą kartu.
Tikriausiai pradėsiu nuo įpakavimo, labai gražūs ir prabangiai atrodantys stikliniai buteliukai, malonu naudoti ir laikyti rankose.
Serumas labai lengvos, vandeningos tekstūros, greitai susigeria, kažkiek stangrina, tačiau po jo naudojimo norisi užtepti kremą. Kvapas gaivus, beveik nesijaučia, tikrai neerzina. O naktinis kremas man netiko, nes jo konsistencija labai riebi, jis skirtas maitinti ir stangrinti odą miego metu. Aš bandžiau kremą naudoti ir su serumu ir be jo, rezultatas - spuogai. Deja, naudoti daugiau negalėjau, nes jis mano odai netinka, per sunki ir per riebi konsistencija.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tikriausiai kai kurios šios linijos priemonės man naudoti kiek per anksti, todėl ir reakcija būtent tokia. Tačiau galiu drąsiai rekomenduouju losjoną ir prausiklį.


PR sampe





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig