2016 m. balandžio 24 d., sekmadienis

Organic Shop šveitiklis kūnui su kavos ekstraktu


Labas rytas, mano brangieji, šiandien rytinius atsiliepimus noriu pradėti nuo kavos, o tiksliau nuo kūno šveitiklio su kavos ekstraktu. Aš labai vertinu kūno šveitiklius, be jų neįsivaizduoju savo vonios procedūrų. Pamačiau "Grožio Mugėje" MAXIMA Organic Shop stendą, gamintojas siūlė nuolaidą, todėl aš nusipirkau net kelis kūno šveitiklius, tai geriausia, ką turi ir gali pasiūlyti Organic Shop. 





Ekologiškas Organic Shop šveitikilis praturtintas kavos ekstraktu  ir natūraliu cukrumi švelniai valo, šveičia odą, glotnina, švelnina ir minkština ją. 
Sertifikuota BDIH Cosmos Natural sertifikatu. 
Naudojimas: masažuojant paskirstyti ant drėgnos kūno odos, nuplauti vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus į sav.
Talpa: 250 ml.
Kaina: apie 3 EUR, buvo nuolada, todėl mokėjau pigiau.
Įpakavimas:





Konsistencija:




Mano nuomonė:
Aš kartais nuo karto perku Organic Shop kūno šveitiklius ir vonios perlus ( esu bandžius ir kitas priemones: šampūnus, plaukų kaukes, kūno kremus, didelio įspūdžio jie nepaliko, pakartotinai pirkti nesinori), bet dabar pastebėjau, kad priemonės jau gaminamos ne Rusijoje, o Estijoje, ten, kur gaminama ir Natura Siberica ir Estonika ir t.t. Dvigubai ilgiau testavau kūno šveitiklį ir galiu pasakyti, skirtumas vis gi yra, konsistencija tapo kiek tirštesnė, aišku, cukrus tirpsta nuo kūno šilumos, tačiau pradedant naudoti man tirštumo per daug, kitos savybės liko tokios pat, kaip ir buvo. Maloniai nustebino ir šveitiklio kaina, aš mokėjau apie 2EUR, kas jau yra labai gerai. Na o dabar pašnekėsime apie tai, kodėl man patinka OS kūno šveitikliai. Įpakavimai atrodo 'skaniai', prieinama kaina, pagaminti cukraus arba druskos pagrindu, maksimaliai natūrali sudėtis, didelis pasirinkimas (mano išbandyti ir labai mėgstami: kavos, papajos, mango), idealiai šveičia ir poliruoja kūno odą, nerealus kvapas. Šį kartą mano rankose kavos šveitiklis, jis labai gerai poliruoja ir šveičia kūno odą, nesausina, suteikia stangrumo ir puikiai maitina. Kaip už tokią juokingą kainą,  labai rekomenduoju išbandyti.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig