2016 m. balandžio 24 d., sekmadienis

Davines More Inside Shimmering Mist purškiamas plaukų blizgesys



Atrodo ką tik nesugalvoja gamintojai tam, kad išvilioti mūsų pinigus. Purškiamas plaukų blizgesys nėra pirmo būtinumo plaukų priežiūros priemonė kaip šampūnas arba kaukė, tačiau pamačius rezultatą ant plaukų, mano sausi ir labai pažeisti plaukai blizgėjo, aš naudoju priemonę ne po kiekvieno plovimo, bet renginiams pastoviai.





Davines More Inside Shimmering Mist purškiamas plaukų blizgesys, kuris sukuria ypatingą švytėjimą, puikiai tinka sukurti žvilgančiai šukuosenai.
Davines More Inside Shimmering Mist privalumai:
  • Nesuriebaluoja plaukų.
  • Turi antistatinį poveikį.
  • Mažina nepageidaujamą plaukų pūtimąsi / pasišiaušimą.
  • Suteikia plaukams šilkinio švelnumo.
  • Lengvai iššukuojamas.
NAUDOJIMAS:
Prieš naudojimą suplakite Davines More Inside Shimmering Mist flakonėlį. Purkškite ant plaukų per visą jų ilgį 30 cm atstumu.
Talpa: 300 ml.
Kaina: 20 EUR
Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Noriu pasakyti iš karto, plaukų blizgesys nėra plaukų lakas, šita priemonė nesuteikia jokios fiksacijos jūsų plaukams ir naudojama baigiant sušukavimą tam, kad suteikti spindesio. Na o dabar plačiau apie poveikį ir naudojimą. Priemonės konsistencija kiek aliejinė, tačiau purškiklis neriebina plaukų, švelnina ir mažina pasišiaušimą, ne, čia ne aliejus, padauginus priemonės arba naudojant purškiklį kasdien plaukų galiukai gali išsausėti (logiška, kad purškiamos priemonės sudėtyje yra spiritas, kuris gali sausinti plaukus). Mano labai sausi ir pažeisti plaukai panaudojus šią priemonę atrodo labai gražiai, aš naudoju purškiklį darant šukuosenas renginiams, nuotraukose mano plaukai tiesiog žvilga, vizualiai atrodo sveikesni ir gražesnį. Davines blizgesio suteikianti priemonė ant tiek lengvos tekstūros, kad apie jokį iššukavimą iš plaukų net nėra kalbos, priemonės nesijaučia, o rezultatas yra. Stebuklas. Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie kvapą: jis itališkas, gana stiprus, medienos, aš jį jaučiu visą vakarą,  man patinka, tačiau prieš pirmą su kvapu susipažinti yra būtina.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig