2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Oriflame The ONE Long Wear nagų lakas, spalva STEEL



Aš bandau kažkiek susitvarkyti namuose, išdėlioti pagal savaites naujai gautas kosmetikos priemones, perlakuoti nagus pavasariškai, pabaigti fotografavimą, tačiau visgi noriu parodyti tobulą Oriflame STEEL nagų lako spalvą.




Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:






Rezultatas:




Mano nuomonė:

Be jokio abejonės labai gražios ir apgalvotos Oriflame nagų lakų spalvos, taip, taip, čia Oriflame, net neįmanoma patikėti. Taip, sutinku, dauguma blogai galvoja apie tinklinio marketingo kompanijų siūlomą kosmetiką, tačiau aš vertinu tik kosmetikos priemones be papildomų marketingo, pirkimo, užsakymo priedų. Aš labai dažnai žiūriu Oriflame katalogus, net tikriausiai ką nors nusipirkčiau jį ten, tačiau ta mintis, kad reikia ieškoti konsultantų, dar bandyti su jais susitikti, turėti tikriausiai lygią pinigų sumą atsiskaitymui už prekes varo iš proto ir stabdo nuo užsakymo. Tačiau šiandien apie nagų laką, kuris atrodo pasakiškai. Steel pilka spalva su labai smulkiu sidabriniu ir melsvu shimeriu. Nagų lako šepetėlis plokščias ir labai patogus, leidžia tiksliai nulakuoti nagus. Manikiūras išsilaikė ant nagų lygiai keturias dienas.  Lako konsistencija vidutinio tirštumo, man užteko 2-jų sluoksnių tobulam rezultatui. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, Oriflame nagų lakai tikrai verti dėmesio.













SHARE:

2 komentarai

  1. kam ieškotis konsultanto, užsiregistruoji oriflame.lt puslapyje ir užsakinėji sau ką nori su 18 proc. nuolaida. Pristatymas prekių į namus ir paštą be jokių problemų. Užsakymo suma nesvarbi. Oriflame tikrai turi gerų produktų. gauni užsakymą ir sąskaitą apmoki pats kada patogu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš net nežinojau, kad viskas taip paprasta.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig