2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

MAC Retro MATTE matiniai lūpų dažai, spalva SIN


Kiekviena kosmetikos kompanija turi savo bestseller'ius. Šnekant apie MAC lūpų dažus, tai be jokios abejonės MAcC Retro Matte lūpų dažų serija ir spalvos - SIN, Rubby Woo, Russian Red ir t.t. Aišku, aš vis svajojau nusipirkti man patikusias spalvas, bet galimybių nebuvo. Bet neseniai pamačiau www.vinted.lt MAC SIN iš Toledo kolekcijos, šiandien apie juos pašnekėsime plačiau.





Mano pirmoji pažintis su MAC prasidėjo būtent nuo Toledo kolekcijos, būtent tada aš pirmą kartą atėjau į MAC parduotuvę, man padarė makiažą, tada aš nusipirkau maskuoklį, o apie lūpų dažus nusprendžiau pagalvoti. Po geros savaitės jų jau nebebuvo. Aš tiesiog nesupratau, kad tai limituoto leidimo kolekcija, kad tai tiesiog wow, ir reikia pirkti kol yra. Na bent dabar aš jau protingesnė. Mano rankose Toledo Retro Matte lūpų dažai, parduotuvėse drąsiai galima rasti tokį pat atspalvį, tik įprastame įpakavime.

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, parduotuvė Douglas

Kaina: 19 EUR


Įpakavimas:









Rezultatas:








Mano nuomonė:

SIN spalva tikrai drąsiems žmonėms, tai juodo pagrindo tamsiai bordiniai lūpų dažai, visiškai matiniai, tačiau taip gražiai atrodo ant lūpų, kad toks atspalvis privalo būti kosmetinėje. Tai jau nebe pirmieji mano Retro Matte lūpų dažai, aš puikiai žinau, kad jie žvėriškai sausina lūpas, nors SIN sausina mažiau, nei mano turimos raudonos spalvos. Konsistencija sausa, tepasi sunkiai, tačiau tokia tekstūra leidžia nudažyti lūpas labai lygiai. Rerto Matte paryškins visus šerpetojimus ir sausas vietas, todėl prieš naudojimą labai rekomenduoju nakčiai užtepti balzamą. Kaip aš jau sakiau, spalva tobula ir legendinė. Taip, kitos kompanijos turi kažką panašaus, bet tai ne SIN, nes SIN ant lūpų matosi iš karto. Priklausomai nuo apšveitimo, spalva tarp juodos, tamsiai bordo, tamsiai rudos. Ar rekomenduoju? Kiekvienai dienai tikrai ne, spalva vakarinė, tinka ypatingoms progoms. Lūpų dažai išsilaiko ypatingai ilgai, net valgant apie 4-5 valandas, nes pigmentas tiesiog susigeria į lūpas. Nusivalo sunkiai, rekomenduoju naudoti vandeniui atsparius valiklius arba aliejus. Kodėl aš beveik nieko neparašiau apie Toledo kolekciją? O kokia iš to nauda? Ji buvo pristatyta prieš metus, nieko nusipirkti jau nebeįmanoma, o kainos www.ebay.com kosminės. Išvados: reikia pirkti tada, kai kolekcija tik pasiekia mūsų parduotuves, todėl labai laukiu limituoto leidimo vasaros kolekcijų.





SHARE:

5 komentarai

  1. Idealiai tinkanti spalva ��

    AtsakytiPanaikinti
  2. now takes about four to six seconds that's a lot of time to keep your chest and your triceps in a contracted Alphamanix position and that way we can make the muscles work if that's difficult for you let's try even super piece of equipment it’s called a chair make sure the chair is .

    http://www.garciniacambogiaprofacts.com/alphamanix/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Va čia tai spalva, tiesiog puikiai atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai seniai norėjau būtent šito atspalvio, bet 20 EUR mokėti iš savo kišenės buvo labai gaila, pagaliau radau pigiau www.vinted.lt, negaliu atsidžiaugti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig