2016 m. balandžio 3 d., sekmadienis

Parduotuvė Kiehl's



Niekam jau ne paslaptis, kad greitai Lietuvoje duris atvers Kiehl's kosmetikos parduotuvė, galiu išduoti paslaptį, tai bus PC Panorama, Vilniuje, ir tai bus kol kas vienintelė parduotuvė Lietuvoje. Pradėsiu nuo oficialios informacijos, nes tikiu, kad Jums, kaip ir man labai įdomios smulkmenos, todėl paprašiau Kehl's atstovo Baltijos šalyse suorganizuoti man ekskursiją į Stockmann parduotuvę Latvijoje. Šiandien papasakosiu apie tai ką spėjau pamatyti, kviečiu skaityti mano naują įrašą ir žiūrėti nuotraukas.

Kehl's parduotuvių dizainas visuose šalyse panašus, nors kiekvieną parduotuvė vis kitokia, bendras stilius gerai išlaikytas.
Noriu priminti, kad Kiehl's pradėjo nuo mažos vaistinės NY, dabar tai kone populiariausias kosmetikos brendas, turintys savo parduotuves visame pasaulyje. Visos kosmetikos priemonės pagamintos laikantys aukštų standartų.

Iš karto noriu pasakyti, kad kol kas planuojama tik viena parduotuvė Vilniuje, pirmoji internetinė parduotuvė pradėjo veikti Estijoje, todėl kas norės nusipirkti ką nors iš Kiehl's, teks aplankyti sostinę. Nors visi užrašau Latvių kalba, kainas jau galima pamatyti. Jos tokios pat kaip ir Estijoje, taip pat ir visoje Europoje.









Kiehl's siūlo savo pirkėjams 15 minučių veido priežiūros konsultaciją, kur nustatomas odos tipas ir paaiškinama kaip teisingai reikia prižiūrėti veido odą, pradedant nuo veido valymo, tonizavino, priemonių su SPF filtrais iki serumų ir naktinio koncentrato. Kiekvienas gauna net penkis mėginukus, taip bus labai lengva išsirinkti ir apsispręsti kokių priemonių reikia būtent jums.



Tiesą sakant, mano žinios apie Kiehl's buvo labai menkos, aš net nežinojau apie BB kremus, jų tekstūra labai lengva, kreminė, o spalvų pasirinkimas gana didelis, būtinai reikės išbandyti ant veido.



Labai noriu kelis žodžius pasakyti apie pačias Kiehl's veido priežiūros linijas: tai linijos skirtos normaliai, probleminei odai, anti-age ir jautriai odai. Kiekvienoje linijoje galima rasti tokias pagrindines priemones kaip: veido prausiklius, losjonus, veido kaukes, serumus ir koncentratus, veido kremus.


O štai pardavimų hitas - Kehl's naktinis koncentras,  kuris prižiūri, maitina ir stangrina jūsų odą naktimis, turi labai malonų levandos kvapą.


Dieninis koncentratas mano favoritas, jis kvepia apelsinais, suteikia energijos ir labai gerai drėkina veido odą.


Kiehl's siūlo veido priežiūros liniją ir vyrams, aš vakar išbandžiau veido šveitiklį, jis tikrai tobulas, malonus ir gaivinantis mėtų kvapas ir šaldantis poveikis. 



Kiehl's naujiena - veido kaukės:

Turmeric & cranberry suteikia energijos ir išlygina veido atspalvį

Cilantro & orange naktinė veido kaukė, kuri apsaugo veido odą nuo neigiamo aplinkos poveikio




Kaip aš jau sakiau, veido linijos yra skirtingos, šita mėlynos spalvos tinka probleminiai ir kombinuotai veido odai.


Šitų priemonių sudėtyje yra salicilo rūgštis, suteikia probleminei veido odai matiškumo ir apsaugo nuo naujų spuogų atsiradimo.


Avokado paakių kremas irgi pardavimų hitas. Aš, tiesą sakant, labai norėjau pauostyti visų kremų kvapus, tačiau galiu pripažinti, kvapai labai natūralūs ir vos jaučiami.


Kiehl's savo klientams siūlo ir mini įpakavimus, tokius patogu pasiimti su savimi į kelionę arba išbandyti kosmetikos priemonę pirmą kartą.


Instagram man sako, kad šitie lūpų balzamai labai populiarūs, kaip jį gauti nemokamai papasakosiu jau greitai.


Nepatikėsite, tačiau Kehl's turi ir kūno priežiūros priemones, yra skirtingi kvapai

Vanilla and Cedarwood 

Nashi Blossom and Grapefruit 

Vetiver & Black Tea Liquid

Patchouli & Fresh Rose 






1921 metais specialiai Rusų kunigaikščiui buvo pagaminti išskirtiniai kvepalai, jie buvo išleisti masinei publikai 1951 metais. Tai unikalus ir labai stiprus Muskuso kvapas, kuris papildomas vanilės, bergamotės ir apelsino natomis.


Dar vienas populiarus ir labai perkamas Kiehl's kūno sviestas, tačiau jis yra putesių konsistencijos. Kvapas - sojų pienas ir medus, medus jaučiamas mažiausiai.


Pasakoju apie nemokamą lūpų balzamą: jeigu atnešti 3 tuščius Kiehl's priemonių įpakavimus į parduotuvę - gaunate nemokamą lūpų balzamą,  5 - viena mini produkto įpakavimą,  10 - pilno didžio kosmetikos priemonę.





Kihl's siūlo nemokamai supakuoti dovaną, patikėkite, tos gėlės kvepia stebuklingai.


Na ir pabaigai perkamiausios Kiehl's kosmetikos priemonės: pirmoje vietoje - naktinis koncentratas, antroje vietoje - irisų losjonas- koncentras, jis labai lengvos konsistencijos, tinka naudoti vasarą, nes visiškai neriebina veido, o koks nuostabus kvapas, tiesiog pasaka, pilnai suprantu kodėl jis taip vertinamas ir perkamas. Trečioje vietoje - naktinis paakių koncentratas nuo raukšlių, toliau- drėkinamasis kremas visų tipų odai, naktinis paakių kremas, avokado paakių kremas ir t.t.


Tikiuosi buvo įdomu ir naudinga, man, asmeniškai, labai patiko parduotuvė, nekantriai laukiu atidarymo Vilniuje.

daugiau informacijos čia:














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig