2016 m. balandžio 5 d., antradienis

PC Galerija Centrs (Latvija, Ryga)


Praeitą kartą mes su jumis buvome parduotuvėje Stockmann , šį kart mes apsilankysime Galerija Centrs prekybos centre, kuris randasi beveik pačiame Rygos senamiestyje, Audeju 16, http://www.galerijacentrs.lv/





Tikriausiai pradėsiu nuo PC istorijos, jis buvo pastatytas 1938metais, senais laikais tai buvo Rygos Centrinė Universalinė parduotuvė, dabar šitas prekybos centras visiškai restaurotas, randasi pačiame Rygos senamiestyje ir yra labai populiarus tarp turistų ir miesto gyventojų dėl savo unikalios architektūros, bei lokacijos. Nes tai buvo pirmasis prekybos centras Baltijos šalyse su stikliniu stogu, o 2016 metas Galerija Centrs švenčia savo 80  metų jubiliejų.





Man labai patinka šitos parduotuvės, nes būtent čia galima rasti H&M Studio, Mango, Nolo, Stenders ir daug kitų įdomių parduotuvių. Kviečiu į trumpą ekskursiją po parduotuves:

Drogas parduotuvės asortimentas labai mažai skiriasi nuo mūsų, čia tik žymiai daugiau nagų lakų pigesnių kosmetikos brendų: Ruby Rose ir pan, Bio2You (Lietuvoje galima rasti parduotuvėje Asorti) Latviškos kosmetikos brendas ir tiek.


Douglas parduotuvė čia nedidelė, bet man labiausiai patiko NYX kosmetikos stendas, jeigu Lietuvoje jis pastoviai visiškai tuščias, tai Rygoje aš pamačiau net nematytas kosmetikos priemones: antakių gelius ir kontūravimo paletes ir pieštukus.


na o štai jau standartinės parduotuvės:



Kažkada labai labai seniai, Accessorize prekės ženklas buvo ir Lietuvoje, niekaip nesuprantu kodėl parduotuvės užsidarė


Per Riga fashion Week man labiausiai patiko Nolo drabužių kolekcija, būtent todėl aš atskubėjau į Galerija, norėjau pažiūrėti drabužius gyvai. Man labai patiko, tačiau kainos nėra jau tokios mažos, šitoje vietoje norisi pasakyti, kad už kokybė mokėti verta. Apie Nolo kolekciją mes šnekėsime jau netrukus.


Labai gražus ir šviesus PC interjeras ir dizainas, noriu pasakyti, kad ketvirtame aukšte yra grožio salonai ir sporto salė, taip pat Yra Rimi maisto parduotuvė, Cili restoranas ir kelios labai mažos ir jaukios kavinės.




Kaip ir sakiau, parduotuvė Stenders, labai malonūs kvapai ir tekstūros, bet nieko nenusipirkau, taupau pinigus. Lietuvoje beveik pilną asortimentą galima rasti Douglas parduotuvėje.




H&M  Galerija Centers užimta net kelis aukštus: čia ir vaikų ir home skyriai, taip pat Studio kolekcijos pirmame aukšte.




Po Estijos kainų, Rygoje kainos atrodo labai mažos, todėl kavą ir desertus galima valgyti nuo pat ryto iki vakaro.


Tikiuosi jums buvo įdomu,

ačiū, kad skaitote,




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig