2016 m. balandžio 5 d., antradienis

Planeta Organica koncentruotas serumas nuo celiulito


Labas vakaras, mano brangieji, pas mane tik neaprašytų kosmetikos priemonių, kad kaip benorėčiau pailsėti, atsisėdau prie kompiuterio. Kol laukiu vyro iš darbo ir orkaitėje kepu mėsą, turiu laisvą minutėlę naujam įrašui. Labai noriu papasakoti apie Planeta Organica serumą nuo celiulito, su kurio bandžiau susidraugauti net kelis mėnesius, tačiau taip ir nepavyko.






Sukurtas 20 Negyvos jūros mineralų ir 6 aliejaus pagrindu. Stimuliuoja mikrocirkuliaciją, medžiagų apykaitą, greitina riebalų skaidymą, po 15 dienų naudojimo matosi akivaizdus rezultatas.

Kaina: apie 20 EUR

Kur pirkti: www.elevita.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu PO kūno priežiūros priemones: tobulas šaldantis gelis nuo celiulito, nereali druska į vonią. Išbandžiau tikrai labai daug produktų, nekarto nenuvylė. Į šitą serumą žiūrėjau labai ilgai, norėjau išbandyti, nes gamintojo pažadai stebina, kur tu dar rasi, kad po penkiolikos dienų naudojimo gauti  matomą rezultatą, stabdė tik aukšta kaina. Vieną gražų savaitgalį Elevitos parduotuvėje aš pamačiau išpardavimą, nuolaida padarė savo ir aš lėkiau namo bandyti.

Viskas labai gražiai padaryta ir apgalvota, tobulai patogus pakavimas, vienos tubelės užtenka vienam kartui, jeigu per daug, galima laisvai uždaryti. Kvapas nėra kažkoks išskirtinis, tačiau konsistencija gana keista. Ji lipni ir vos tepasi ant kūno, susigeria lėtai, nemalonus jausmas nepraeina. Kur tau pusė valandos reikia stovėti, nes atsisėsti neįmanoma, nes limpa. rezultatas? Jo nėra, išskyrus nemaloniu pojūčių tepant aš nepastebėjau nieko. Taip, naudojau kaip rašė gamintojas su kūno šveitikliu, bet rezultato vistiek nebuvo. Skaičiau labai daug tiek gerų, tiek blogų atsiliepimų, tačiau jeigu man netiko, dar dar nereiškia, kad netiks jums.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig