2016 m. balandžio 4 d., pirmadienis

PUPA Miss Pupa Velvet Matt Lūpų dažai


Nors jau labai reikia eiti pusryčiauti, rinktis savo daiktus, bėgti į miestą dar į vieną susitikimą ir galiausiai 12 valandą išvažiuoti, bet aš nusprendžiau dar papasakoti apie PUPA Velvet Matt lūpų dažus. Raudonos spalvos matiniai lūpų dažai užleido vietą nude atspalviams. Aš labai apsidžiaugiau gavus tokį šiltą rudą spalvą, ir galiu pasakyti, šiuos lūpų dažus naudoju dažniausiai kiekvienai dienai, nes spalva nėra ryški, konsistencija be galo maloni ir nedžiovina lūpų. Pupa nenustoja stebinti savo spalvomis ir kokybe.




„Miss Pupa Velvet Matt“ lūpų dažai suteikia lūpoms aksominį, matinį atspalvį, kuris labai ilgai išlieka. Itin švelnios tekstūros lūpų dažų sudėtyje esantys ypatingi maitinamieji komponentai suteikia lūpoms minkštumo ir komforto pojūtį.


Kaina: 14,50 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:








Spalva:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, PUPA moka nustebinti. Man labai patiko kreminė lūpų dažų tekstūra, stipri pigmentacija, lašo lūpų dažo forma ir maitinantis efektas. Niekada negalvoju, kad pasakysiu kad matiniai lūpų dažai kiek maitina lūpas. Jie riebesnės tekstūros, tačiau riebumas susigeria į lūpas, palieka velvetinį efektą. Spalvų pasirinkimas labai didelis, net 16 skirtingų atspalvių, todėl kiekvienas galės išsirinkti. Dar vienas pliusas - man neprireikė lūpų pieštuko, o spalva ant lūpų išsilaiko labai ilgai. Mano turimas atspalvis Brown Dream tubelyje ir nuotraukose atrodo kiek tamsesnis negu realybėje, ant lūpų jis atrodo labai gražiai ir švelniai. Rekomenduoju, dar vieni tobuli PUPA lūpų dažai.











SHARE:

1 komentaras

  1. Kokia nereali spalva! Aš tik raudonus ir rožinius iš šių esu bandžiusi, bet matau, kad reikės ir rudą išmėginti :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig