2016 m. balandžio 12 d., antradienis

Saulėtas pavasario makiažas su AVON




Labai seniai aš nedariau tokių eksperimentų: nuotrauką PRIEŠ, nuotrauka PO ir naudojamos priemonės. Šį kartą dariau makiažą Avon konkursui, tiesą sakant, ne tiek dėl dalyvavimo, tiek dėl noro parodyti, kad viskas įmanoma. O iš tikrųjų įmanoma yra viskas, mano pasirinktas makiažo variantas - Saulėtas pavasaris, išsirinkau šį variantą dėl labai patikusio Avon branzanto ir tobulų matinių Au Naturale akių šešėlių. Šiandien labai trumpai pakomentuosiu naudotas priemones, parodysiu makiažo atliko eigą ir pasidalinsiu savo patirtimi, bei patarimais.

Viskas prasidėjo po labai didelės Avon makiažo priemonių dėžės. Ačiū labai Avon atstovams už galimybę dalyvauti konkurse, o taip pat už galimybę išbandyti visas priemones.

Konkurso esmė: išsirinkti iš siūlomų 3-jų makiažo variantų ir atlikti tai, kas pavaizduota schemoje. Ech, kas skaito mano blogą, puikiai žino, kad tiesiog dievinu tamsius makiažus ir raudonos spalvos lūpų dažus, tačiau nusprendžiau padaryti kažką kitą, tuo labiau man patiko bronzinė pudra ir nude spalvos matiniai akių šešėliai, todėl ilgai negalvojant išsirinkau "Saulėtas pavasaris". Tegul pavasaris iš tikrųjų būna saulėtas.





Visos naudojamos makiažui priemonės, aš tikrai keisčiau kai kurias, nes labai norėjosi ir skaitalų, ir akių pravedimo (tuo labiau visos šitos priemonės buvo dėžėje, tačiau skirtos visai kitokiam makiažui), bet darome pagal instrukciją 



Rezultatas Prieš:

Aš negaliu pasakyti, kad mano oda labai jau bloga, tikrai ne, tačiau yra ką pamaskuoti, todėl dažniausiai mano pasirinkimas labai gerai maskuojančios kreminė pudros. O makiažą aš pradėjau nuo veido valymo,  tonizavimo ir drėkinimo. Leidžiame drėkinamajam kremui susigeri ir tepame BB kremą (prieš mankaižą neužmirštame nuplauti ir rankų)


Aš nebūčiau aš, tačiau tik padarius nuotrauką pastebėjau, kad BB kremai yra skirtingi, paprastas ir suteikiantis matiškumo. Aš makiažui naudojau Avon Nutraeffects BB cream Matte (spalva light). Labai lengvai dengiasi, gerai maskuoja, galima skuoksniuoti, suteikia matiškumo, tačiau veidas atrodo ne tik gražiai, bet ir natūraliai. Labai patiko Light atspalvis, jis tobulai tiko mano veido odai. Pastoviai sakau ir rašau bloge, geriau kiek šviesesnis veido tonas, negu tamsesnis.





Maskuojame veido nelygumus ir raudonį (mano atveju nosies zonoje) su Avon Magix Multi - Benefit Illuminator. Aš net atlieku lengvą kontūravimą, pašviesinu paakių zoną ir išryškinu skruostus, taip pat koreguoju antakių formą, tačiau prie antakių mes dar grįšime.




Užfiksuojame rezultatą su Avon "Luxe" kompaktine pudra, spalva Fair Silk. 




Lengvai sukontūruojame veidą su Avon "Luxe" bronzine pudra, atspalvis kiek oranžinis, tačiau auksinės spalvos blizgučiai suteikia švytėjimo. Pradžioje aš nelabai galėjau suprasti, kodėl bronzanto atspalvis būtent toks, o vėliau supratau, prie šiltos nude spalvos matinių lūpų dažų.




Avon CC, atspalvį koreguojanti rutulinė pudra labai gerai paslėpė mano raudonį, plius panaudojus šviesiausius burbuliukus, man pavyko iš šviesinti paakių zoną.



Antakių rinkinukas, šešėliai rudos spalvos ir vaškas. Labiausiai patiko vaškas, minkštas, tepasi labai gerai, lengvai ir maloniai, plius užfiksuoja antakių formą visai dienai. Šepetėlis, kuris yra komplekte tragiškas, aš naudojau savo. Kaip aš ir sakiau, su skystu higlighteriu-maskuokliu koreguojame antakių formą. Galima tai daryti ir šviesios spalvos šešėliais, tačiau šį kartą mes naudojame matinius šešėlius, o man norisi vos vos daugiau švytėjimo antakių zonoje.



Na ir rezultatas. Galiu pasakyti taip, perbraukus kelis kartis blakstienas su tušu drąsiai galėčiau eiti į miestą, nes man svarbiausiai yra lygus ir gražus veido tonas, tvarkingi antakiai ir lengvas kontūravimas arba švelnios persikų spalvos skaistalai.





Akių makiažą pradedame nuo akių šešėlių bazės, ji kreminės tekstūros, permatomo atspalvio, tačiau naudojant ja šešėliai tampa dar labiau pigmentuoti, geriau skaidosi ir akių makiažas išsilaiko visą dieną. Tai dar viena Avon priemonė, kuri man be galo patiko, seniai ieškojau akių šešėlio pagrindo, kurio kaina nebūtų brangi, o kokybė gera.






Tikrai nesitikėjau tokios Avon matinių šešėlių kokybės, mano šešėlių paletės atspalvis - Au Naturale, labai geros, gražios ir pigmentuotos spalvos. Didelis pliusas, paletėje yra kaip šiltos, taip ir šaltos spalvos, o antroji spalva idealiai tinka retušavimui.




Ką dariau aš: ant viso voko naudojau šviesiausią spalvą, antru atspalviu paryškinau voko lanką, o tamsiausio atspalvio pridėjau į akių kamputį. Taip pat labai plonu šepetėliu tamsiu atspalviu paryškinau akių blakstienų liniją (viršuje ir apačioje). Šviesiausiu atspalviu ryškinau po antakiu.


Apimties suteikiantis AVON blakstienų tušas nepalieka abejingų. Makiažo pabaigoje galvojau, kad būtų visai gerai priklijuoti blakstienas, tačiau užtepus kelis sluoksnius tušo, supratau, kad gal ir nereikia. Mano naudojamas AVON BIG Multiplied tušas buvo tamsiai rudos spalvos, didelio skirtumo  su juodu atspalviu aš nepastebėjau, gal kiek gražiau atrodė prie rudos spalvos šešėlių.





Matiniai lūpų dažai iš Avon tikras atradimas, mano kosmetinėje raudonos ir tamsiai bordo spalvos, šį kartą naudojau visai nude, bet nude buvo šiltas. Nežinau, man tokios spalvos nelabai patinka, bet žiūrint į bendrą vaizdą, rezultatas geras. Lūpų dažų spalva AU, lūpų pieštuko - Nude.



Rezultatas:


nuleidus kirpčius į vietą:






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek kad mano favoritais tapo matiniai Avon akių šešėliai, akių šešėlių pagrindas ir bronzinė pudra, dar galiu pasakyti, kad patiko ir pristaoma naujiena - Avon Nutraeffects BB cream Matte. 

Tikiuosi jums patiko ir buvo naudinga, o jei taip, spaudžiame LIKE .












SHARE:

5 komentarai

  1. Super! Aš irgi šį įvaizdį dariau. Didžiausią įspūdį padarė akių šešėlių bazė. Negaliu iš namų išėiti be jos :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tavo makiažas superinis, labai patiko, nors naudojame tas pačias priemones, rezultatai skirtingi ;-) Žinok labiausiai patiko bronzinė pudra, blizgučiai ir nusotabus kvapas, galvojau, kokie čia kvepalai, o čia bronzinė pudra.

      Panaikinti
  2. Man tai labai gražiai be makiažo atrodai :) norėtųsi kiek ryškesnių lūpų kažkaip, bet gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi norėjosi kitos spalvos lūpų, mėgstu arba ryškesnius arba šaltesnius atspalvius, tačiau priemonės makiažui buvo atsiųstos, keisti nieko nebuvo galima. ;-)

      Panaikinti
  3. Tragišką antakių priemonės šepetėlį pastebėjau ir aš :D Gražus makiažas, visai kitoks variantas, nei pas mane, bet atrodai labai gražiai! :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig