2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Sensilis VELVET SKIN jauninamasis serumas-makiažo pagrindas 02 AMANDE


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes pašnekėsime apie Sensilis kreminį makiažo pagrindą, kuris skirtas brandžiai odai, suteikia matinės odos efektą, o taip pat gerai drėkina ir puoselėja mano veido odą. 





VELVET SKIN makiažo pagrindas sujungia tobulą odos padengimą su stipriu jauninamojo serumo poveikiu. Šilkinė makiažo serumo tekstūra padengia odos netobulumus tolygiai ir lengvai. Priemonės sudėtyje esantis unikalus jūros dumblių ekstraktas lėtina senėjimo procesą – odos tonas tampa lygus, ji atrodo jaunesnė ir skaistesnė.

KAM TINKA

Tinka visiems odos tipams.

KAIP NAUDOTI

Velvet skin lengvai  tepamas ir puikiai dengia odos netobulumus.  Jei norite, galite pasirinkti, kiek smarkiai norite dengti odą: naudokite daugiau ar mažiau produkto lašų.  Prieš naudodami buteliuką gerai pakratykite, kas susimaišytų skirtingos serumo ir makiažo pagrindo fazės. 

Naudokite tik išoriškai. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Laikykite tinkamai uždarytą, atokiai nuo karščio šaltinių. Patikrinta dermatologų. Be parabenų. 
Talpa: 30 ml.
Kaina: 31,05 EUR
Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt
Spalvų pasirinkimas:

Įpakavimas:












Spalva:




Rezultatas:

Tik kreminė pudra:




Su makiažu:




Mano nuomonė:

Dažniausiai anti-age makiažo pagrindai būna riebios konsistencijos, Sensilis pudra-serumas kiek kitokia, tai madingas serumas fluidas su pipete, jo tekstūra nėra riebi, sakyčiau labiau šilkinė. Prieš naudojimą reikia labai gerai suplakti pudrą. Plakame kelias minutes, tada ir pudros konsistencija tampa skysta, tepasi žymiai geriau ir maloniau. Spalvų pasirinkimas tikrai nėra mažas, mano atspalvis antras, šviesi spalva su geltonu pagrindu, mano veidui tiko idealiai, tiesą aš pradžioje išbandžiau Eurovaistinėje užtepti visus atspalvius ant rankos, tai buvo išsirinkti paprasčiau nei per kompiuterį. Aš rekomenduoju tepti pudrą ant veido tik šepetėliu, tam aš naudoju kabuki teptuką, nes kitaip pudra gali subėgti į poras ir jas paryškinti. Sensilis makiažo pagrindo maskavimas gali būti nuo minimalaus iki labai gero, tai reiškia, kad pudrą galima sluoksniuoti, tačiau ji vistiek atrodo labai natūraliai ir gražiai. Pudra suteikia matiškumo veidui, bet tai ne toks pudrinis matinis efektas, kai veidas atrodo nenatūraliai, gaunasi vos matomas sveikos odos efektas, kuris man labai patiko. 
Šnekant apie įpakavimą, jis man patiko labiausiai, sunkus stiklinis buteliukas su pipete, naudoti paprasta ir lengva, dar karta noriu pasakyti, kad prieš naudojimą reikia gerai suplakti.
Pudra išsilaiko ant veido beveik visą dieną, pradeda blizgėti po gerų 4 valandų, todėl pereinu per veidą dar su bronzine pudra, taip makiažas išsilaiko iki pat vakaro.
Negalvojau, kad kada nors tai parašysiu, bet pudra patiks visų tipų odos savininkėms, gal labai riebiai odai gali kiek riebinti, bet panaudojus pudrą ant viršaus, rezultatas irgi bus tobulas.

PR sample











SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig