2016 m. balandžio 5 d., antradienis

Sigma E11 Akių apvado šepetėlis


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau aš namuose ir galiu dirbti įprastu tempu. Šiandien mes pradėsime nuo atsiliepimo apie Sigma šepetėlį, kuris skirta akių linijai pravesti. Aš labai norėjau jį palyginti su Inglot, nes kainos skirtingos, tačiau ir šepetėlių forma visiškai kitokia.




Sigma Beauty patentuota Sigmax® ir SigmaTech™ technologija
- Šereliai nesugeria makiažo priemonių
- Antialerginiai šereliai nesukelia alerginių reakcijų
- Rankenėlė pagaminta iš lengvo medžio, padengta 8 sluoksniais dažų, atsparių subraižymams ir vandeniui.
- Šepetėlių antgaliai pagaminti naudojant SigmaAlloy™ technologija,kuri neleidžia metalui rūdyti. Turi anti bakterinių savybių.
- 3 užspaudimo žiedai suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų


Kaina: apie 15 eur

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Šepetėlis:



Palyginimas su Inglot




Mano nuomonė:

Tik išbandžius Sigma šepetėlius aš pradėjau suvokti, kad rezultatas priklauso ir nuo geros kokybės šepetėlių, ir dar kaip priklauso. Akių pravedimo teptukas nėra pirmo būtinumo, jeigu jus neturite geros kokybės kreminės pudros šepetėlio, rekomenduoju nusipirkti būtent jį, tačiau jeigu kiekvieną dieną darote akių pravedimą, Sigma galės tikrai pagelbėti ir palengvinti procesą. Sigma, tai kokybė už kurią verta sumokėti brangiau. Aš specialiai padariau Inglot šepetėlio nuotrauka, skirtinga net forma. Jeigu norite labai plonos ir vos matomos linijos, tada reikėtų rinktis Inglot, jeigu domina akių formos korekcija akių apvado pagalba, rekomenduoju Sigma. Sigma labai gerai plaunasi, nepraranda savo formos, kokybiškas ir tarnauja labai ilgai. Tačiau priemonė, kurią naudosite akių pravedimui, turi būti kiek skystesnės konsistencijos, tada rezultatas tikrai tobulas.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig