2016 m. balandžio 4 d., pirmadienis

My new love from Fendi



Mes labai ilgai galime diskutuoti apie madingus saulės akinius ir naujas tendencijas, tačiau reikia būti realistais ir pripažinti vieną dalyką, saulės akinių formą arba tinka prie mūsų veido arba ne. Mano kolekcijoje labai daug įvairių akinių, tačiau kiekvieną sezoną man norisi dar ir dar. Šį kartą jūsų dėmesiui mano mėgstamiausi saulės akiniai, na bent jau kol kas iš naujos Fendi kolekcijos. 



Taip, pasidaviau apvalių akinių tendencijas, bandžiau matuoti įvairias formas, tačiau ant mano akių jos atrodė negražiai ir juokingai. Pagaliau aš radau šį stebuklą, nors iš vienos pusės forma yra apvali, iš kitos ji kur kas sudėtingesnė ir įdomesnė, tikrai traukia akį. Dabar nešioju pastoviai ir nesiruošiu traukti kitus iš servanto. Aš iš tų žmonių, kurie akinius nešioja pastoviai, jeigu stiprus vėjas, akiniai apsauga mano jautrias akis nuo ašarų, o jeigu spigina saulė be akinių visai neįmanoma.



Šitie Fendi akiniai labai ploni, tačiau idealiai tinka nešiojimui nes beveik neiškraipo atspalvių, vienu žodžiu, tai mano naujoji meilė.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig