2016 m. balandžio 18 d., pirmadienis

The Balm


Aš labai retai rašau apie mėginukus, nes nėra laiko, ir mėginuko ne visada užtenka tam, kad parašyti normalų atsiliepimą, tačiau mėgiunukai The Balm verti ne tik mano, bet ir jūsų dėmesio. Jie atrodo tikrai tobulai, žaismingai, o priemonės užteks keliems mėnesiams naudojimo. Po Pelenės parodos mano kosmetinėje atsirado net 4 the Balm miniukai: Hot Mama skaistalai, juos aš jau turėjau, Cindy-Lou Manizer rožinės spalvos higlighteris, Nude Dupe akių šešėliai ir Instant skaistalai.







Nude Dupe, spalva Flirty


Šešėliai puikiai padengia akies voką natūraliai arba suliejant spalvas. Rinkinyje esančios atlasinės, glotnios spalvos prideda lengvo žavesio jūsų žvilgsniui, o variniai ryškūs atspalviai pabrėžia ir išryškina jūsų akis. The Balm Nude Tude Eyeshadow Palette akių šešėlių rinkinys suteiks jums galimybę iš vien pabrėžti savo kerintį žvilgsnį.










The Balm Instain Lace ilgai išliekantys skaistalai - tai priemonė, kurią privalai turėti savo kosmetinėje! Paryškinkite savo veido bruožus, suteikite jam spindesį ir ilgalaikę spalvą. Išsirinkite ir prisiderinkite vieną iš keturių jums tinkamų spalvų pagal oro sąlygas, nuotaiką ir savijautą. The Balm Instain ilgai išliekantys skaistalai tinka visų tipų odai.






Jūsų dėmesiui - priemonė, savyje talpinanti tris, visoms moterims reikalingus grožio atributus: akių šešėlius, skaistalus ir švytėjimą priduodančią pudrą. Tai kompaktiška ir ypač patogi nešiotis su savimi The Balm Cindy-Lou Manizer švytėjimo suteikianti pudra! Šviesą atspindintis, persikinis-rožinis atspalvis prideda jūsų skruostams nepakartojamo gyvybingumo. Tuo tarpu akių vokus padengia švelni pasteline spalva, kuri išryškins Jūsų gražiasias akis.
Naudojimas. Naudokite The Balm Cindy-Lou Manizer pudrą kaip akių šešėlius. Jei trokštate lengvo rausvo švytėjimo - brūkštelėkite ja skruostus. Taip pat galite naudokite šią pudrą kaip makiažo užbaigimo priemonę, ji pagyvins Jūsų makiažą.






The Balm Hot Mama Shadow/Blush šešėliai/skaistalai - tai esminė, "viskas viename" priemonė skirta ir jūsų skruostams ir akių vokams. Kompaktiškus ir nedaug vietos užimančius šešėlius/skaistalus bus patogu visur turėti su savim. Šis nuostabus atspalvis prideda jūsų skruostams nepakartojamo žavesio. Akių vokams The Balm Hot Mama Shadow/Blush šešėliai/skaistalai suteikia ypatingo švytėjimo.
Spalva - Beautiful PeachyPink.








Mano nuomonė:

Aš tikrai nepasakosiu apie išskirtinius The Balm įpakavimus, jie tikrai mano kosmetinės žvaigždė, mano dėmesys šį kartą kokybei ir atspalviams. 
Pradėsiu nuo netikėčiausio atspalvio - tai akių šešėliai Flirty, įpakavime nepastebėjau nieko ypatingo, ruda spalva kaip ruda, atrodė kiek nuobodžiai ir neįdomiai, tačiau užtepus ant rankos supratau, kad ne viskas taip paprasta ir akivaizdu. Spalva ruda-bordo - auksinė, toks savotiškas chameleonas, kuris atrodo ant akių tiesiog pritrenkiančiai (parodysiu makiažo nuotrauką), kokybė tobula, kaip ir visos The Balm ksmetikos, šešėliai su šešėlių pagrindu išsilaiko ant akių visą dieną. 
The Instant skaistalai matiniai, spalvos labai intensyvios, aš The Balm paletėje turiu ryškiai rožinį atspalvį, šį kartą Swiss Dot spalva labai ryški, oranžinė-plytų, manau puikiai tiks vasarai, dabar kiek per ryški.
Hot Mama skaistalai jau irgi buvo mano paletėje, tiesą sakant, jie naudojami dažniausiai. Negalima neigti šių skaistalų spalvos panašumo su garsiais Nars Orgasm, tik Hot Mama labiau oranžiniai, o Orgasm turi rožinį pagrindą. 
Cindy-Low labai norėta kosmetikos priemonė, nes mano silpnybė rožinės spalvos higlighteriai, jie suteikia veidui gaivumo, švelnina kontūravimo perėjimus ir natūraliai atrodo. Tai tikriausiai labiausiai patikusi makiažo priemonė po Flirty akių šešėlių.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, The Balm kosmetika verta savo kainos ir vardo, kokybė labai gera, o įpakavimai taps kiekvienos kosmetinės puošmena, pasididžiavimu ir geros nuotaikos šaltiniu. Plius paletes labai patogu pasiimti su savimi, išbandyta kelionėse. Pilno įpakavimo priemonių rekomenduoju ieškoti www.topbeauty.lt





SHARE:

8 komentarai

  1. Nerealūs, kaip būtų faina jei būtų galima tokio dydžio ir nusipirkt pabandymui. Aš nusipirkau paletę "In your hands" ir labai patiko Cindy Lou, tai net viso dydžio užsisakiau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o man Cindy Lou labai patinka, tiesiog dievinu rožinės spalvos higlighterius ;-) tikiuosi mėginuko užteks ilgam

      Panaikinti
    2. Oi, aš norėjau Marie Lou parašyt, bet turbūt supratai :) Manau tikrai ilgam užteks :) Šiaip tos miniatūros labai žavios :)

      Panaikinti
    3. A, supratau, tą šampano spalvos turi? Man jis fainas, bet rožinis patinka labiau ;-)

      Panaikinti
  2. Man viskas patinka išskyrus jų įpakavimai :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kas su įpakavimais negerai? ;-) Man keip tik įpakavimai fun

      Panaikinti
    2. Man irgi vienas fainumas tų įpakavimų! :D

      Panaikinti
  3. Tobuli mėginėliai, tiesiog! Tikrai būtų puiku, jei tokius pardavinėtų, būtų lengviau apsispręsti prieš įsigyjant pilną dydį :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig