2016 m. balandžio 7 d., ketvirtadienis

Tiesinam plaukus su GHD Platinum® White



Man kartais atrodo, kad mano plaukai turi savo gyvenimą, juos sutvarkyti labai sunku. Jie pažeisti, sausi ir visiškai nepasiduoda šukuosenom. Nukirpus kirpčius problema paaštrėjo, nes mano plaukai linkę garbanotis, todėl be tiesinimo žnyplių apsieiti tiesiog neįmanoma. Ačiū, Dievui, aš atradau GHD plaukų formavimo priemones ir GHD tiesinimo žnyples. Būtent jų pagalba įmanoma kažką padaryti ir dar labiau nepažeisti savo plauku, kas yra be galo svarbu man, nes aš stengiuosi atauginti savo spalvą, o tai padaryti ne taip lengva. Šiandien labai trumpai papasakosiu apie plaukų tiesinimą ir apie GHD Platinum žnyplių privalumus.











Aš puikiai suvokiu, kad vien tiesinimo žnyplių tikrai nepakanka, todėl mano kosmetinėje beveik visos įmanomos priežiūros priemonės. Naudojant GHD priemones su paprastu tiesintuvu rezultatas buvo tikrai geras, tačiau su GHD jis gaunasi tobulas. Dažniausiai naudojamos priemonės - GHD tiesinimo purškiklis ir serumas plaukų galiukams, o taip pat plaukų lakas rezultatui užfiksuoti.



Štai rezultatas prieš, su tokiais kirpčiais tikrai į gatvę neišeisi, reikia būtinai tiesinti, o kaip ištiesinti ir nepažeisti plaukų? 



Atsakymas labai paprastas - GHD tiesinimo žnyplės, tai gera investicija ir labai daug šukuosenos formavimo galimybių. Būtent Platinum tiesintuvas garantuoja optimalią tiesinimo temperatūrą -185C,    kurios dėka plaukai pažeidžiami mažiausiai, gerai tiesinami, o rezultatas išsilaiko net kitą dieną. Plius keramikinis paviršius tri-zone® ir tris greito veikimo jutiklius, užtikrinančius optimalios temperatūros tolygų paskirstymą po visą žnyplių paviršių. Pastebėjau, kad po tiesinimo GHD platinum plaukai gražiau blizga. Ar žinojote, kad su GHD žnyplėmis galima ne tik tiesinti, bet ir garbanoti plaukus?


Viskas labai paprasta, aš tolygiai purškiu plaukus nuo šaknų iki galiukų su GHD purkštuvu plaukų tiesinimui (jis neriebina plaukų, todėl galima nebijoti purkšti priemonę ten, kur reikia, tačiau atstumas nuo plauku vis gi turi būti apie 15 cm)




Ir pradedame tiesinti.  Aš tiesinu zonomis, mano plaukai nors ir trumpi, tačiau jų yra daug, todėl paskirstau juos keliais lygiais, taip ištiesinti būna lengviau.








Galiukams naudoju GHD serumą, o kirpčius papurškiu su GHD laku, jis tikrai tobulas, vakare šukuosena galima drąsiai išsukioti. Man tai didžiausias pliusas.




Na ir rezultatas:





Kitą kartą aš parodysiu kaip lengvai galima padaryti garbanas naudojant GHD tiesintuvą, o šį savaitgalį susimatome Pelenėje prie GHD stendo, ten atstovai žada konsultacijas ir šukuosenas naudojat GHD priemones. Vienu žodžiu, taupome pinigus, nes be normalaus tiesintuvo ir gražių plaukų nėra normalaus gyvenimo. Kažkada aš perskaičiau vieną taisyklė, jeigu kelis kartus iš eilės norisi surišti plaukus, reikia į kirpyklą, tačiau kartais norisi surišti plaukus dėl to, kad jų sušukuoti neįmanoma, todėl GHD tiesintuvas ir papildomos priemones Jums į pagalbą.

Daugiau informacijos apie priemones: www.inhair.lt










SHARE:

2 komentarai

  1. to get all these elements in early. Online users have little patience in general and they need to know your whole offer fast. 3. 10 day social profits For readers willing to spend the time to read every word of your e-mail (God .


    http://masspmmusclegrowth.com/10-day-social-profits/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puikūs įrankiai https://inbeauty.lt/ghd

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig