2016 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.05.19

Labas vakaras, mano brangieji, tik atėjau namo ir iš karto prie Beauty talk rubrikos, žinau, kad jos labai laukiate, tačiau kartais būna tiek renginių, kad fiziškai nelabai spėju viską padaryti, bet geriau vėliau, negu rytoj, a ne? Atostogų sezonas jau prasidėjo, kelios blogerė jau atostogauja, o mes su jumis skaitome geriausių Lietuvos blogerių  grožio patarimus.






Aš manau vasarą reikia pradėti nuo naujų batų, Sandra savo blogo skaitytojams rekomenduoja pastelinių atspalvių, labai lengvą avalynę, daugiau modelių rasite jos bloge.


Aš neįsivaizduoju vasaros sezono be naujų akinių, Enrikos bloge be galo daug gražių modelių. Žiūrime nuotraukas ir rašome Norų sąrašus.


Martina dalyvavo Tally Weijl fotosesijoje, šitas drabužių derinukas mano mėgstamiausias.


Visiems, kas dar nespėjo įdegti, rekomenduoju perskaityti Viktorijos bloge apie Vita Liberata momentinio poveikio įdegio kremą, nes visos Vita Liberata priemonės tobulos, tikrai tobulos.



Vasarą norisi lengvesnio makiažo varianto, nors kiek mylėčiau smoky eyes variantą, irgi naudoju švelnesnių atspalvių akių šešėlius ir lūpų dažus. Kotryna išbandė ir rekomenduoja Make Up Factory kreminį akių pieštuką, spalva tikrai labai vasariška.


Simonos kosmetikos mėgstamiausios priemonės jau bloge, skatome ir žiūrime nuotraukas. Mano favoritas Simonos kosmetinėje Nailberry nagų lakas, labai gaila, kad mano gauta testavimui spalva nėra tokia ryški.


Darja išbandė Biok Dermatology kosmetikos naujienas, jai labiausiai patiko Micelinis vanduo, o man - kreminis kūno prausiklis. Be kokiu atveju labai smagu, kad Lietuviška kosmetika tokios geros kokybės ir prieinama kiekvienam.


Dar vienas Lietuviškos kosmetikos atstovas, micelinis vanduo Rasa, labai gaila, kad pati negaliu naudoti micelinio vandens, nes man nuo bet kokio alergija. O Patricija savo blogo skaitytojams rekomenduoja būtent šitą.



Pavasaris neįmanomas be naujos PUPA Dot Shock kolekcijos, skaitome atsiliepimą Absenttos bloge. O jos instagram puslapyje labai daug nuotraukų iš atostogų Ispanijoje.


Naujas lūpų blizgesys geras, o jeigu jo sudėtis natūrali, dar geriau. Labai smagu buvo perskaityti Lauros įrašą apie kelionę ir mažas parduotuves.


Daugumos iš mūsų makiažas jau nebe įsivaizduojamas be kempinės, Karolinos išbandyta juodos spalvos iš Make Up Factory atrodo išties gundančiai.


Nekantriai laukiau atsiliepimo būtent apie šią plaukų priežiūros liniją, pakuotės iš tiesų labai įspūdingos, traukia akį, jas norisi išbandyti. O apie priemonių kokybę ir rezultatą skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge.


Inga savo blogo skaitytojams pasakoja apie Dove naujieną, Purely Pampering dušo želę. Malonus kvapas, drėkinamoji formulė ir prieinama kaina, kodėl gi ne?



Aš nenustuoju lkartoti, kad be geros kokybės šepetėlių neįmanomas nei vienas makiažas, Salomėjos turimų šepetėlių apžvalga jau bloge. Man labiausiai patiko rožinis Real Techniques šepetėlis, manau jis puikiai tinka veido kontūravimui, gaila, kad tokio niekur nemačiau pirkti.



Pilnai sutinku su Milda, kad kiekviena, save gerbianti grožio makiakė, būdama Prancūzijoje privalo užsukti nors į vieną vaistinę, aš pasakyčiau gal kiek kitaip, į kosmetikos parduotuvė ir Chanel butique, bet čia jau tik mano nuomonė. Mildos pirkinių nuotraukos jau bloge.


Pabaigai Justinos pasakojimas apie Shopping Night Out Vilnius, aš nebuvau, todėl su malonumu peržiūrėjau nuotraukas.

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Beauty Talk pareiga atlikta, galiu eiti vakarieniauti ir įpilti sau taurę balto vyno.

Gero ir ramaus vakaro,










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig