2016 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Sigma Soft Angled Contour F23 Kontūravimo šepetėlis


Mano kosmetinėje vis daugėja profesionalių makiažo šepetėlių Sigma, kaip ir profesionalios kosmetikos, tiesą sakant. Sigma šepetėliai labai aukštos kokybės, tai ilgalaikė investicija į ateitį ir į tobulą makiažą. Visi mes puikiai žinome, kokia brangi be būtų makiažo priemonė, be geros kokybės šepetėlio idealus rezultatas tikrai nesigaus. Veido kontūravimas labai populiarus, todėl būtent Face Arcitecture šepetėlių linija viena iš mano favotirų. Būtent čia surinkti visi kontūravimui reikalingi šepetėliai. Pasakau iš karto, visų tikrai nereikia, pradžioje apgalvokite kokias priemones kontūravimui naudojate (pudrinius, skystus, kreminius), o tada tik pirkite. Aš dažniausiai naudoju pudras veido kontūravimui, būtent todėl mano pasirinkimas Sigma Soft Angled Contour F23 Kontūravimo šepetėlis.






Sigma Beauty patentuota Sigmax® ir SigmaTech™ technologija
- Šereliai nesugeria makiažo priemonių
- Antialerginiai šereliai nesukelia alerginių rekcijų
- Rankenėlė pagaminta iš lengvo medžio, padengta 8 sluoksniais dažų, atsparių subraižymams ir vandeniui.
- Šepetėlių antgaliai pagaminti naudojant SigmaAlloy™ technologija,kuri neleidžia metalui rūdyti. Turi antibakterinių savybių.
- 3 užspaudimo žiedai suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų

Kaina: apie 16 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Sigma F23 šepetėlis pakankamai didelis, tačiau plokščias ir kirštos formos šepetėlio variantas. Jis skirtas kontūravimui, būtent jo pagalba galima nupiešti skruostus. Man labai dažnai sako, kad mano skruostai atrodo tobulai. Palaukite, kokie skruostai? Aš tiesiog moku juos teisingai nupiešti. Šepetėlis yra kirstas, su apvalintais kampais, todėl idealiai tinka tiek skruostų, tiek nosies kontūravimui. Jis minkštas, lengvai plaunamas, nepraranda savo formos. Jo pagalba aš naudoju pudrinės tekstūros kontūravimui skirtas priemones, rezultatas pranoksta visus lūkesčius, tai tobuliausias kontūravimo šepetėlis kuri kada nors turėjau. Nenustosiu kartoti, kad Sigma šepetėliai yra mano atradimas, kuriam tikrai negalia pinigų, tačiau reikia žinoti tiksliai kokių šepetėlių reikia, nes pirkti aklai nerekomenduoju. Plius girdėjau, kad yra labai daug Sigma šepetėlių padirbinių, todėl rekomenduoju pirkti šepetėlius tik patikimuose parduotuvėse. 











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig