2016 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Catrice Blush Artist Shading Palette skaistalai (spalva 020 CorAll I Need)


Peržiūrėjus visą Catrice naujienų stendą, savaime suprantama, man įdomiausiai atrodė 3-jų spalvų skaistalai. Kaina nebuvo labai aukšta, o kokybė parduotuvėje pasirodė verta dėmesio, tačiau gavus skaistalus testavimui labai nusivyliau.








Mano nuomonė:

Pradėsime nuo įpakavimo, sidabrinės spalvos raidės nusitrina iš karto. Aš suprantu, kad kaina maža, nėra ko norėti, tačiau gal ne taip greitai? Gamintojas siūlo kelis skirtingus skaistalų atspalvius - bronziniai, koralų spalvos ir rožiniai. Mano rankose koralų spalvos 020 CorAll I Need. Viskas kaip ir gerai, skaistalų spalvos paletėje atrodo labai gražiai, dvi spalvos su blizgučiais, viena visiškai matinė ir pakankamai ryški. Tikriausiai šviesiausią atspalvį reikia naudoti kaip higlighterį, nes apart blizgučių, spalvos nerasta. Noriu pasakyti atvirai, man nepatiko. Nepatiko kokybė, nepatiko tai, kad šviesi spalva visiškai nepigmentuota, nepatiko tai, kad skaistalai byra ir sunkiai sklaidosi (ypač tamsus matinis atspalvis). Kokie buvo geri Catrice vienos spalvos skaistalai (labai džiaugiuosi, kad per išpardavimą nusipirkau net kelis atspalvius), ir kokie tragiški šitie skaistalai. Atrodo tobuli atspalviai, maža kaina, o šį kartą visiškas provalas.













SHARE:

2 komentarai

  1. Labiausiai nervinantis dalykas perkant kažką iš CATRICE yra užrašai ant pakuotės. Kiek produktų teko turėti, tiek ir pavadinimų nusitrynė per pirmas dienas. Kartais nusiperki itin kokybišką dalyką ir mielai norėtum dar vieno, bet nei spalvos numeriuką surasi, nei dar ką..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, tai labai didelė problema. Plius dar vaizdas toks nelabai, aš sumokėčiau kiek brangiau vien už įpakavimą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig