2016 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Douglas Beauty System PERFECT COMPLEXION EXFOLIATING CREAM Šveičiamasis kremas




Labas rytas, mano brangieji, šiandien manęs laukia labai ilga diena, todėl visi kiti įrašau bus tik vakare, nes išbėgu į pristatymus į susitikimus. O mano pasakojimas apie Douglas Beauty System kreminį veido šveitiklį. Galiu pasakyti atvirai, Douglas dekoratyvinė kosmetika manęs tikrai nesužavėjo, todėl bandyti veido priežiūros liniją buvo baisoka. Nemėgstu aš rašyti blogų atsiliepimų, pastoviai graužia sąžinė arba nepalieka mintis, kad jeigu man nepatiko priemonė, tai dar nereiškia kad ji bloga ir nepatiks kitiems. Bet su Douglas veido priežiūros linija viskas kur kas geriau, nei aš tikėjausi.





Gamintojo aprašymas:


Šveičiamasis kremas
Šveičiamasis kremas su mikro dalelėmis švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, nešvarumus ir palieka lygią, skaisčią veido odą. Žaliojo vitamino burbuliukai prasiskverbia ir atlaisvina vitaminus C ir E. Tuo pačiu metu, aukštos kokybės migdolų aliejus aprūpina odą drėgme, palikdamas švarios, švelnios odos pojūtį. Sukurtas su aktyviu DBS spindėjimo ingredientu. Atlikti tyrimai rodo, kad pastarasis atnaujina ląsteles ir suteikia odai skaistumo. Be parabenų ir mineralinių aliejų.

Sudėtis:
AQUA, GLYCERIN, KAOLIN, STEARIC ACID, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, POLYETHYLENE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, C12-13 ALKYL LACTATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, NIACINAMIDE, MANNITOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CELLULOSE, VIGNA ACONITIFOLIA SEED EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, SALICYLIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, PARFUM, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, BISABOLOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SILICA, ASCORBYL PALMITATE, CI 77289, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PSILANTHUS BENGALENSIS LEAF CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE
Talpa: 75 ml.
Kaina:  14,99 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:




Konsistencija:




Mano nuomonė:
Įpakavimas labai jau paprastas, nieko išskirtinio už tokią kainą. Jeigu reikėtų vertinti tik įpakavimą, sakyčiau tikrai nemokėčiau tokių pinigų. Labai nustebino, kad ant įpakavimo nėra šveitiklio sudėties, gamintojas pateikia informaciją tik internete, tačiau kaip išsirinkti parduotuvėje? Ieškoti interneto? Tikrai neapgalvotai. Tačiau pati priemonė man labai patiko. Tai kreminės konsistencijos šveitiklis su žalios spalvos granulėmis, kremas labai gerai, bet švelniai poliruoja veido odą, nesausina ir nedirgina. Pilnai sutinku su gamintoju, kad šveitiklis tinka visų tipų odai. Po naudojimo mano veidas buvo ypatingai švelnus, makiažas tepasi lengviau. Efektas išsilaikė kelias dienas, o po to aš procedūrą pakartojau. Šveitklį galima lyginti su liukso segmento priemonėmis, tačiau įpakavimas to padaryti neleidžia. 
Apibendrinant noriu pasakyti kad man patiko pats šveitiklis, tačiau kaina kiek per aukšta.

PR sample





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig