2016 m. gegužės 10 d., antradienis

Essence „soft touch“ kreminės putų konsistencijos maskuoklis


Aš jau išbandžiau beveik visas gautas essence ir Catrice kosmetikos naujienas, galiu pasakyti 50/50. Tikrai yra priemonių, kurios patiko be galo, o yra kurios nevertos nei mano, nei jūsų dėmesio. Šiandien mano pasakojimas apie essence putš pavidalo maskuojamą priemonę.




atrodai pavalgusi? jokiu būdu!kreminės, putų tekstūros bei geros pigmentacijos maskuokis tiesiog ištirps ant tavo odos paslėpdamas juodus ratilus po akimis bei kitus odos netobulumus.

Sudėtis:

ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ISOPROPYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DIMETHICONOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Kaina: 3,39 EUR

Kur pikti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:






Konsistencija:







Mano nuomonė:

Tai įdomiausia essence pristatoma naujiena po kontūravimo paletės, apie paletę mes dar pašnekėsime, nes nenoriu pradėti nuo blogų atsiliepimų, o  šiandien pasakosiu apie putų konsistencijos maskuoklį. Kaip aš jau sakiau, didilį įspūdį paliko priemonės  konsistencija, labai lengva ir neriebi. Dar vienas labai didelis pliusas už spalvą, kuri gerai pašviesina paakių zoną.  Essence pristato du atspalvius ir abu yra parduotuvėje, todėl galima išbandyti be didelių problemų. Minusas irgi yra, priemonė idealiai tinka tik riebiai paakių odai. Jeigu paakių oda labai sausa, priemonė subėga į raukšleles akimirksniu, jos išsklaidyti jau nebeįmanoma.  Tobulam rezultatui pasiekti,  maskuoklį reikia užfiksuoti su biria arba kompaktine pudra, būtent tada rezultatas išsilaiko visą dieną. Ar man patiko priemonė? Patiko įpakavimas, spalva ir konsistencija, tačiau prieš naudojimą būtina gerai pamaitinti paakių zoną.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig