2016 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Beautyblender® Liquid blendercleanser valiklis


Labas rytas, mano brangieji, visi kas turi Beauty Blender kempines puikiai žino, kad po naudojimo jas reikia būtinai išplauti. Kempinių viduje dauginasi bakterijos (prisiminu savo biologijos pamokas, kur su mikroskopu žiūrėdavom į bakterijas, todėl iki šiol labai baisu), tai gali būti spuogų ir odos sudirginimo priežastimi. Geras klausimas, o kaip gi teisingai išplauti savo Beauty Blendek kepinę? Gamintojas siūlo ne tik muilą, bet ir dar vieną naujieną - aliejinės konsistencijos valiklį.



Gamintojo aprašymas:



Beautyblender® Liquid blendercleanser yra skystas makiažo kempinėlių ir šepetėlių valiklis, praturtintas raminančiu levandų aromatu. Ši atnaujintos sudėties priemonė leidžia neprilygstamai išvalyti visas Jūsų mėgstamas Beautyblender® makiažo kempinėles ir šepetėlius.
Beautyblender® Liquid blendercleanser valiklis yra skirtas specialiai makiažo iš kempinėlių bei šepetėlių išvalymui, prie kurio prisideda priemonės sudėtyje esantys elementai - natūrali jūros druska ir demineralizuotas vanduo, padedantys detoksikuoti, absorbuoti toksinus ir bakterijas, kad Jūsų makiažo priemonės vėl būtų neprilygstamai švarios.
Naudojimas. Sušlapinkite makiažo kempinėlę, spustelėkite Beautyblender® Liquid blendercleanser valiklio dozatorių ir paskirstykite priemonę ant kempinėlės ar šepetėlio paviršiaus, kol suputos. Išskalaukite ir išgręžkite kempinėlę, pastatykite išdžiūti. Giliai įsigėrusioms dėmėms, įspauskite lašą priemonės į dubenėlį su šiltu vandeniu, panardinkite kempinėlę į vonelę ir leiskite jai išmirkti.

Kaina: 25,90 EUR
Talpa: 295 ml.
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:






Mano nuomonė:
Visi puikiai suvokiame, kad paprastu muilu kreminės pudros likučiai neišsiplauna niekaip, Beauty Blender kempinė pakeičia spalvą, susidėvi žymiai greičiau, nes mes ją triname, gręžiame ir t.t. Prieš šitą valiklį aš naudojau Make Up Store muilą, rezultatas tikrai buvo geras. Gavus naujieną, iš karto pradėjau testavimus. 
Galiu pasakyti taip: man labai pasiteisinimo šitas BB valiklis Sigma kreminės pudros šepetėlių valymui, jos išsiplauna labai gerai ir be didelių pastangų. Nelieka muilo likučių, priemonė labai mažai pūtuoja, tačiau jos sąnaudos tikrai labai didelės, pliusas - šepetėliai išsiplauna labai greitai, nepraranda savo formos.  Su Beauty Blender ne viskas taip paprasta, pudros likučiai lieka kempinės viduje, todėl tenka panaudoti labai daug valiklio tam, kad kempinė būtų visiškai švari. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad dideliu pliusu tapo tai, kad priemonė mažai pūtuoja. Kempinės nereikia perplauti kelis kartis ir gręžti, taip ji ilgau tarnaus. Aš dabar naudoju Nude spalvos Beauty Blender, todėl labai sunku pasakyti, ar po valiklio neblunka kempinės spalva. 
Beautyblender® Liquid blendercleanser valiklis konsistencija yra aliejinė ir tiršta, kvapas levandų, tikrai jaučiasi, buteliukas labai patogus, su dozatoriumi. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man patiko su valikliu plauti tiek Beauty Blender kempinę, tiek kreminei pudrai skirtus šepetėlius, šnekant apie akių šepetėlius didelio skirtumo nepastebėjau. Vienintelis priemonės minusas - labai aukšta kaina.
PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig