2016 m. gegužės 3 d., antradienis

Essence stiprinamasis nagų lakas „colour & care“ (spalva 02 I care for you)


Aš labai seniai ieškojau tobulo švelniai rožinės spalvos kreminio nagų lako, tačiau negalėjau pagalvoti, kad tai galėtų būti essence. Jau tikriausiai matote nuotraukose, manikiūras atrodo tobulai, plius gamintojas žada natūralius ingredientus nagų lako sudėtyje.




visiškas natūralumas. šis nagų lakas praturtintas natūraliais ingredientais sustiprins nagus bei suteiks jiems nuostabų kreminį atspalvį.

Sudėtis:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, BENZOPHENONE-1, PHOSPHORIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Kaina: apie 2 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Nėra ko slėpti, essence nagų lakai tikrai nėra mano mėgstamiausių sąraše, nors spalvos ir gražios, o kaina juokinga, kokybė nedžiugina. Nagų lakai labai greitai išdžiūsta, lakuojasi nelygiai, tačiau ko norėti už tokią kainą. Kaip aš sakau tai vienos dienos nuotykis, kai norisi kažkokios spalvos, tačiau nesinori investuoti pinigų. Būtent todėl „colour & care“  naujiena liko nepastebėta. Gavau labai daug priemonių testavimui, aš visus nagų lakus išbandžiau tą pačią dieną pažiūrėti spalvas ir sudaryti sąrašą, kokį ir kada lakuoti. Užlakavus essence likau nustebinta. Nors buteliuke spalva atrodo neįdomiai, rezultatas ant nagų tikrai tobulas. Tas švelnus rožinis kremas varo mane iš proto, man be galo patinka rezultatas. Lakas vidutinio tirštumo konsistencijos, lakuojasi gerai, man užteko 2-jų sluoksnių. Nagai su tokiu manikiūru atrodo tobulai, daugiau net neturiu ką pasakyti. Vienintelis minusas - manikiūras išsilaikė tik dvi dienas, bet aš nenaudojau papildomų priemonių. Aš specialiai įkėliau ingredientų sąrašą, kas supranta, panagrinėkite, ar tikrai lakas tapo natūralus ir mažiau kenkia nagams. Apie nagų stiprinimą nieko pasakyti negaliu, manau tam geriau gerti vitaminus. Už spalvą šitai essence naujienai tikrai duodu 10 balų, tobulas pasirinkimas vasarai kai atsibos neoniniai ir labai ryškūs nagų lakų spalvos.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Atsakant į klausimą dėl sudėties, ingredientų sąraše esantis alkoholis tikrai natūralus :D O jei rimtai, į natūralumo pažadus nekreipčiau dėmesio :) Kažkokių naudingų ingredientų taip pat nematau, tačiau sudėtis gana saugi :) Ir spalva tikrai graži, reiks užmesti akį į lentynas (nors ir nesitikiu, jog kažkas bus likę)! :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig