2016 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Essie Mint Candy Apple nagų lakas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien sakome "Taip" Essie švelniai žalios spalvos nagų lakui, kuris maža to, kad labai gražiai atrodo, išsilaiko ant nagų ilgiau nei dvi dienos. O jo spalva idealiai tinka ramiam sekmadieniui arba atostogoms.






Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Essie labai geros kokybės nagų lakai, todėl net švelnius atspalvius galima pirkti be jokios abejonės. Šepetėlis plokščias ir storas, leidžia gerai ir lygiai nulakuoti nagus. Essie Mint Candy Apple švelniai žalias kreminis atspalvis, spalva pakankamai pigmentuota, tačiau idealiam manikiūrui reikalingi net 3 sluoksniai ir daug laiko manikiūrui išdžiovinti. Aš rekomenduoju nulakavus kiekvieną sluoksnį leisti jam kiek išdžiūti, tada rezultatas bus geresnis. Nagų lakas pusiau matinis, jeigu norite veidrodinio spindesio, rekomenduoju naudoti viršutinį sluoksnį. Mano manikiūras išsilaiko apie 4 dienas, tokiai spalvai tai labai geras rezultatas. Jau mačiau www.topbeauty.lt naujus Essie nagų atspalvius, labiausiai patiko Essie Trophy Wife spalva.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig