2016 m. gegužės 8 d., sekmadienis

PUPA summer'16 naujienos




Penktadienį dieną mes skubėjome į Kristiana, susipažinti su PUPA naujienomis. Šį kartą PUPA žada labai daug naujienų, tai ir saulės linija, ir nuostabūs spalvoti akių pieštukai Easy Liner Gel, o svarbiausiai, Made to last lip duo lūpų blizgesiai, kurie sujungia ilgai išliekantį rezultatą ir veidrodinį spindesį.

Kristianoje aš iš karto pamačiau stalą su naujienomis. Visos spalvos tikrai bus pristatytos Kosmada ir Kristianos parduotuvėse. O PUPA saulės linija jau yra parduotuvėse ir laukia pirkėjų.



PUPA atstovas Federico Lucci pasakojo apie pagrindines madingas tendencijas grožio pasaulyje. Daugumai iš mūsų labai patinka matiniai lūpų dažai, nes spalvos sodrios, o rezultatas ant lūpų išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau nėra ko slėpti, jie džiovina lūpas, todėl prieš arba po naudojimo lūpas reikia tepti specialiomis priemonėmis, kurios pamaitina išsausėjusias lūpas. Šią vasarą PUPA pristato naujieną - made to last lip duo, tai matiniai lūpų dažai iš vienos pusės ir viršutinis sluoksnis iš kitos, kuris suteikia lūpoms veidrodinį spindesį ir nedžiovina jų. Su malonumu PUPA pristato net 12 atspalvių, nuo nude iki labai ryškių fuksijos ir raudono.





Dar viena pristatoma naujiena - akių pieštukai, kurie turi geliniai-kreminė tekstūra, labai gerai laikosi, juos galima naudoti kaip akių pravedimą, tiek ištušuoti vietoje šešėlių. Spalvų įvairovė tikrai patiks kiekvienam iš mūsų.



PUPA visažistai pastebėjo, kad dauguma merginų skaistalams naudoja labai didelius šepetėlius (skirtus birios arba bronzinės pudros padengimui), taip gaunasi švelnesnis efektas ant skruostų. Būtent todėl PUPA naujieji skaistalai turės didesnius įpakavimus, juos naudoti bus žymiai paprasčiau, o spalvos tikrai gundančios. Mūsų parduotuvėse turi atsirasti net nauji keturi atspalviai.




Na ir pagaliau tobula PUPA saulės linija jau mūsų parduotuvėse. Aš noriu pradėti nuo PUPA Jewel Body Tattoos. Kiekviename įpakavime net 3 lapai su tatuiruotėmis. Aš prieš važiuojant atostogauti būtinai nusipirksiu šį stebuklą.







Pradėsime nuo Super spray, kuris turi skirtingą apsauga nuo saulės nuo SPF6 iki SPF 50, plius skatina melanino gamybą ir pagreitiną įdegį. Priemonė atspari vandeniui ir purškiasi labai lengvai ir turi be galo malonų kvapą.



Labai svarbi yra kūno priežiūra po saulės vonių, todėl PUPA pristato dvi priemones: Super After - Sun Milk ir Super After- Sun Mil.

na ir mano mėgstamiausia šios kolekcijos priemonė - Super Unguent, kuris skatina melanino gamybą,  gerai drėkina ir maitina kūno odą, tinka tamsiai odai, nes savo sudėtyje neturi SPF filtro. Jo kvapas tiesiog pasakiškas, jis gali būti naudojamas kaip įdegį skatinantis kremas, kaip lūpų balzamas arba kūno drėkiklis.


Kiekvienai iš mūsų Federico Lucci atliko express makiažą, išsirinko po lūpų blizgį ir po akių pieštuką. Aš savo variantą parodysiu jau šiandien, nes tiktai likau sužavėta rezultatu.


Ačiū labai už geras naujienas ir dovanas,












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig