2016 m. gegužės 1 d., sekmadienis

L'oreal COLOR RICHE, spalva 435 Plum My Nights


Labas rytas, mano brangieji, L'oreal naujos kosmetikos priemonės jau vakar buvo pastebėtos parduotuvėse Drogas, todėl stengiuosi kaip įmanoma greičiau papasakoti apie pristatomas naujienas. Viena iš tokių - L'oreal Paris Cannes kosmetikos kolekcija. Tai tamsiai mėlynos spalvos nagų lakas, mėlynos spalvos akių šešėliai ir šitas nuostabūs lūpdažis, kurio spalva nepakartojama, nes tamsiai bordo su lengvu šimeriu. Ant lūpų jis atrodo pasakiškai, žiūrime nuotraukas.



Ikoniški „Color Riche” lūpų dažai reprezentuoja naujausias mados ir stiliaus tendencijas jau daugiau nei 30 metų. Šie lūpų dažai praturtinti Omega 3 rūgštimi bei vitaminu E, drėkinančiu tavo lūpas. Lūpų dažai pasižymi švelnia kremine tekstūra, kuri padengia lūpas ypač idealiai.
Kaip naudoti:
Padenk lūpas lūpų dažais po to, kai jas apvesi lūpų pieštuku.
Rezultatas:
Tavo lūpos atrodo idealiai. Tobulai padengtos, sudrėkintos ir apsaugotos.

Kaina: 12,49 EUR

Įpakavimas:





Spalva:



Rezultatas:






Mano nuomonė:
Be jokios abejonės, tai tikra spalvos bomba. Paskutinė madingiausia tendencija - matiniai lūpų dažai su metalic šimeriu, būtent taip ir atrodo limituoto leidimo lūpų dažais iš Cannes kolekcijos. Įpakavimas išskirtinis, tamsiai mėlynas su blizgučiais, spalva įpakavime neatrodo taip tobulai, kaip ant lūpų, todėl labai rekomenduoju išbandyti spalvą parduotuvėje, tikrai patiks. Priminu, kad Color Riche lūpų dažai turi išskirtinį senovinių lūpų dažų kvapą, seniems patinka, kitiems ne. Aš iš tų, kurie dievina šitą kvapą, net turiu nišinius kvepalus Lipstick Rose. Lūpų dažai kreminės konsistencijos, tepasi maloniai, lūpų nedžiovina, dantų nedažo, o svarbiausiai išsilaikė nuo pietų iki pat vakaro. Man labiausiai patiko atspalvis, labai rekomenduoju išbandyti, kol kolekcija yra parduotuvėje.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. amazing color ! thanks for swatches. I was curious to get this shade or not.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig