2016 m. gegužės 3 d., antradienis

L'oreal INFALLIBLE SCULPT Veido modeliavimo paletė



Manau kreminė veido modeliavimo ir kontūravimo paletė vienas iš įdomiausių naujų L'oreal kosmetikos priemonių. Aš jau mačiau naujienas parduotuvėje, todėl skubu pasidalinti atsiliepimas, nes priemonės jau mano kosmetinėje gyvena pakankamai seniai. Gavus visas naujienas testavimui, net nepagalvojau, kad paletė yra kreminė. Kažkodėl galvojau, kad tai tiesiog pudros. Merginos, tai idealiausias kontūravimo variantas, nes prieinamas kiekvienam (aš vertinu kaina), nereikia turėti daug žinių tam, kad mokėti naudotis, plius spalvos tinkamos net labai šviesiam veidui, pigmentacija nėra super stipti (kaip profesionalių priemonių, kur neteisingai ištušavus baltą spalvą gali gauti pandos veidas). Šiandien parodysiu savo veido kontūravimo nuotraukas ir dar plačiau papasakosiu apie paletę.




Gamintojo aprašymas:




Tobulai suformuoti veido kontūrai iki 24 valandų. Išryškinkite skruostikaulius, vizualiai pakoreguokite nosies ir veido formą - dabar tai paprasta!
Modeliavimo paletėje Infallible Sculpt yra dviejų atspalvių pusiau kreminės, pusiau pudros tekstūros modeliavimo priemonės. Ši kiekvienoje kosmetinėje būtina paletė suteikia galimybę pagal poreikį modeliuoti veido bruožus, vienus pašviesinant, kitus patamsinant.
- Šviesus atspalvis skirtas išryškinti ir pabrėžti iškiliausius veido bruožus.
- Tamsesnis atspalvis sukuria šešėlio iliuziją, padedančią tobulai sumodeliuoti veidą.
Pakuotėje yra 2 atspalvių priemonės, veidrodėlis ir instrukcija, kaip naudotis modeliavimo palete.


Naudojimas
Veido paruošimas.
Kad išryškinti ir patamsinti veido kontūrai išliktų ilgiau, iš pradžių veidą padenkite ilgai išliekančiu makiažo pagrindu. Puikiai tinka matinis makiažo pagrindas Infallible 24H Matte.
1 žingsnis. Nubrėžkite kontūrus tiesiomis linijomis.
Tamsesnio atspalvio priemonės užtepkite palei veido briaunas, po skruostikauliais, aplink smakrą - taip nubrėšite pagrindinius kontūrus.
2 žingsnis. Formuokite ir suteikite apimties.
Šviesesnio atspalvio priemonės užtepkite ties veido viduriu: ant kaktos, nosies, akiduobių, paakių, smakro, virš skruostikaulių.
3 žingsnis. Suliekite atspalvius.
Pirštų galais švelniai suliekite abu atspalvius tarpusavyje, kad atspalviai vienas į kitą pereitų tolygiai.
Rezultatas 
Tobulai sumodeliuotas, liesesnis veidas su iškiliais skruostikauliais.
Talpa: 10g
Kaina: 14,99 EUR
Įpakavimas:








Spalvos:







Rezultatas:
su kreminė pudra



kontūravimas:



išskaidome:



užfiksuojame su pudra, naudojame bronzinę pudrą ir higlighterį



Mano nuomonė:
Tikriausiai net nereikia sakyti, kad šita priemonė man be galo patiko vien dėl savo konsistencijos ir spalvų. Konsistencija kreminė, pigmentacija nėra labai stipri (kaip profesionalių priemonių), naudoti lengva ir paprasta, skaidosi puikiai. Aš mačiau du paletės atspalvius, mano šviesiausias (baltai -rožinis ir šaltai-rudas), o kita labiau oranžiniai - ruda. Aš manau Light/Medium spalva idealiai tiks net labai šviesiam veidui. Kaip matote nuotraukose, aš pradėjau nuo L'oreal True Match kreminės pudros, po to atlikau lengvą kontūravimą (paryškinau skruostus ir kiek pasiaurinau nosį). Paletėje yra instrukcija, kaip teisingai daryti kontūravimą, kaip vizualiai paploninti veidą, kaip sumažinti nosį ir t.t. Aš jau tiksliai žinau, kaip ir ką daryti mano veidui, todėl į rekomendacijas aš nežiūrėjau. prisiminkite vieną paprastą dalyką, bendros veido kontūravimo rekomendacijos nėra, yra tik tai kas tinka būtent jums. Priemonės puikiai skaidosi, tačiau aš sustiprinau kontūravimo efektą su bronzinę pudra ir higlighteriu. Nes vien kreminis kontūravimas man nepatinka, jis neatrodo taip ryškiai, kaip man norėtųsi. L'oreal INFALLIBLE SCULPT Veido modeliavimo paletės įpakavimas labai patogus, tačiau aš tikėjausi ne instrukcijos, o šepetėlio. Yra labai mažas veidrodis, tačiau nemanau kad jis bus reikalingas, nes kontūravimą dažniausiai darome namuose.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad priemonė tikrai tobula, labai rekomenduoju išbandyti. Na o kokius šepetėlius aš naudojau kontūravimui, matosi nuotraukose, patikėkite, nuo šepetėlių irgi daug kas priklauso.

PR sample




SHARE:

3 komentarai

  1. Man irgi laaabai patiko ši kontūravijmo paletė - kaip visiškai nemokanačiai kontūruoti su skystomis priemonėmis, ši paletė pasirodė tinkama net ir pradinukėms :))) Super!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi patinka panašios veido modeliavimo priemones, jei tik kas naujo atsiranda, visuomet norisi išbandyti. :) O veido kontūravimas ne visada pavyksta tobulai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man irgi patinka panašios veido modeliavimo priemones, jei tik kas naujo atsiranda, visuomet norisi išbandyti. :) O veido kontūravimas ne visada pavyksta tobulai.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig