2016 m. gegužės 3 d., antradienis

Redken all soft argan-6 oil plaukus gražinantis aliejus


Mano vonioje stovi labai daug skirtingų plaukų aliejų, nes aš puikiai žinau, be papildomų priemonių, mano plaukų galiukai bus labai sausi, juos sunkiai iššukuoti. Pagrindinis vertinimo kriterijus man, tai aliejaus konsistencija. Ji privalo būti tiršta ir sodri, būtent tokie geriausiai maitina išsausėjusius plaukų galiukus, tačiau čia geriau nepadauginti. Šiandien noriu papasakoti apie savo įspūdžius po Redken All Soft plaukų aliejaus išbandymo.







Mano nuomonė:

Tikriausiai noriu pradėti nuo plaukų naudojimo galimybių: ant šlapių plaukų - plaukų drėkinimas ir maitinimas, ant sausų plaukų - šukuosenos formavimas ir plaukų blizgesys, į plaukų kaukę -plaukų atstatymas ir maitinimas, į plaukų dažus - papildoma plaukų apsauga, paplūdimyje -plaukų drėkinimui, aliejus neleidžia plaukams išsausėti, nakčiai kaip plaukų kaukę - plaukų atstatymas.  

Vienas aliejaus buteliukas, o tiek galimybių. Kaip aliejuką naudoju aš: ant šlapių plaukų du paspaudimai (tepu tik nuo ausų, nes aliejus be galo koncentruotas, padauginus gali riebinti plaukus), vienas paspaudimas jau ant sausų plaukų(tik ant galiukų, taip sausi plaukų galiukai mažiau pučiasi ir atrodo sveikesni). 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimą ir savybes. Aliejus buteliukas gražus, naudoti patogu, nes yra dozatorius. Aliejaus konsistencija tiršta, naudojasi taupiai, tačiau nereikia padauginti. Aliejus neriebina plaukų, vizualiai pagražina, suteikia švelnumo ir spindesio. Jeigu ne aliejai arba kitos papildomos priemonės, niekada neiššukuočiau savo plaukų. Aliejus turi malonų saldų kvapą, kurį aš jaučiu ant plaukų visą dieną, man patinka, tačiau prieš perkant kvapą rekomenduoju įvertinti.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, toks aliejus patiks sausiems, pažeistiems plaukams, jeigu plaukai ne tokie pažeisti, gal geriau išsirinkti šios linijos purškiklį, kurus žymiai lengvesnis ir suteikia tiek blizgesio, tiek švelnumo. Redkem priemonių rekomenduoju ieškoti www.topbeauty.lt, aliejaus kaina 26 EUR.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig