2016 m. gegužės 2 d., pirmadienis

L'oreal VOLUME MILLION LASHES FELINE Apimties suteikiantis blakstienų tušas


Labas vakaras, mano brangieji, aš jau pagaliau namuose ir prisėdau prie blogo. Labai noriu pabaigti atsiliepimą apie naują L'oreal VOLUME MILLION LASHES FELINE blakstienų tušą. Žinote, kas yra svarbiausiai? Skaityti aprašymą ir naudojimo instrukciją, nes visą savaitę galvojau, kad tušas nieko vertas, jokio efekto ant blakstienų nemačiau, tačiau pasirodo ne taip naudojau.




Gamintojo aprašymas:



Volume Million Lashes Feline
Apimties suteikiantis blakstienų tušas
Elegantiška kruopščiai atskirtų blakstienų apimtis, didėjanti link išorinio akies kampučio ir sukurianti ypač gundančio žvilgsnio efektą.
Jūsų blakstienos dar niekada nebuvo tokios atskirtos, tokios kerinčios!
1. Legendinis „milijoninę“ apimtį suteikiantis šepetėlis nuo šiol išlenktas, kad pasiektų kiekvieną blakstieną.
Akies formą tobulai atitinkančios formos šepetėlis blakstienoms suteikia glotnią apimtį ir užriečia jas nuo pat šaknų iki galiukų.
2. Žvilgančio juodo atspalvio formulės tušas, praturtintas prabangiais aliejais (taip pat ir arganų aliejumi), apgaubia blakstienas ir suteikia joms intensyviai juodą spalvą.
3. Kartu jie sukuria nuožmiai didelę blakstienų apimtį ir cat eyes efektą.
Blakstienų tušas Volume Million Lashes Feline – tikras jūsų kosmetinės perlas, padėsiantis sukurti išskirtinai elegantišką ir gundantį akių makiažo įvaizdį.


Naudojimas 
Tepkite blakstienas nuo šaknų iki galiukų išorinio kampučio kryptimi. Naudokite zigzago judesius, kad blakstienos atrodytų tankesnės ir labiau atskirtos. Kad tušas laikytųsi tvirčiau, užtepkite keletą jo sluoksnių, tačiau nelaukite, kol ankstesnysis sluoksnis išdžius.
Rezultatas 
Glotni, išorinio akies kampučio link didėjanti blakstienų apimtis pribloškiančiai kerinčiam žvilgsniui.
Talpa: 9,2ml
Kaina: 13,99 EUR

Įpakavimas:







Šepetėlis:






Rezultatas:






Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau, visą savaitę bandžiau išspausti iš šito tušo apimtį ir blakstienų ilgį, tačiau nieko nesigaudavo. Pažiūrėjus kitų užsienio blogerių blakstienų nuotraukas su šiuo tušu, vis galvodavau, na kodėl man taip nesigauna, o po to supratau, ne taip laikiau tušo šepetėlį. Padarius viską taip, kaip rašo gamintojas, rezultatas matosi nuotraukose. Svarbu tepti tušą išorinio kampučio dalimi, būtent tada pasireiškia visas žadėtas efektas. Noriu pasakyti, kad tušas labai juodos spalvos, nedirgina akių, lengvai nusiplauna. Mano blakstienos labai ilgos, tačiau didelio tankumo vis tiek nėra. Bet pagaliau gavosi tas madingas Manga efektas, kuris tikrai tinka kiekvienai dienai ir žiūrisi gražiai. Tušas labai gerai prailgina blakstienas, gerai pakelia nuo pat šaknų ir iššukuoja. Skirtingai tepant tušą blakstienos gali būti tiesiog ilgos, o gali būti tokios, kaip pas mane. Ar man patiko? Pradžioje ne, nes buvo sunku susidraugauti su neįprastu lenktu guminiu šepetėliu, tačiau įvertinus jo galią, galiu pasakyti, rezultatas ant blakstienų man patinka.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig