2016 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Make-up Atelier


Kaip aš jau pasakojau, visada norėjau pati išbandyti Make-up Atelier kosmetikos priemones. Pirmiausiai dėl to, kad priemonės yra skirtos profesionalams, todėl galima tikėtis geros kokybės ir tobulos pigmentacijos. Kažkada buvau modelių makiažo mokykloje, ten merginos dirbdavo būtent su Make-up Atelier kosmetika, aš iš karto pastebėjau penkių spalvų šešėlių paletes, jos tikrai tobulos. Labai apsidžiaugiau gavus galimybę išbandyti skaistalus ir lūpų blizgesį. 




„Make up Atelier Paris“ šiandien tai:
  • Tarptautiniai profesionalūs makiažo ir grimo centrai;
  • Profesionalios dekoratyvinės kosmetikos kūrimo laboratorijos;
  • Profesionalios dekoratyvinės kosmetikos gamykla;
  • Lateksinių muliažų gamykla;
  • Profesionali dekoratyvinė kosmetika;
  • Make-up Atelier Paris stiprioji pusė – nuolat atnaujinamas ir plečiamas asortimentas, sudarantis visas galimybės kuriančiam ir tobulėjančiam meistrui.



Įpakavimas:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Labiausiai patiko matiniai persikų atspalvio skaistalai. Nors įpakavime spalva neatrodo taip ryškiai, ji be galo pigmentuota, užtenka tik prisiliesti skaistalus su šepetėliu. Labai gaila, tačiau mano skaistalai neturi numerio pavadinimo, todėl pasakyti kokia gi čia spalva aš negaliu. Mažiausiai patiko lūpų blizgesys, nes jo kvapas kiek keistokas. Plius po kelių sekundžių spalva jau susigeria į lūpas ir gaunasi vos matomas spalvos efektas. Na nežinau, man atrodo profesionalūs lūpų blizgesiai turi suteikti kitokį rezultatą. Šnekant apie įpakavimus, jie labai paprasti, tokie ir turi būti profesionalios kosmetikos priemonės. Tik nelabai supratau, kodėl skaistalai neišsitraukia iš pakavimo, turint kelias spalvas kur kas patogiau būtų juos sudėti į paletę, negu turėti po vieną. Tačiau šitoje vietoje gali būti kad aš kažkuo nežinau, todėl pasakau tik savo nuomonę. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad skaistalai tikrai labai patiko, labai norėčiau išbandyti dar ir šešėlius, plius kitas kosmetikos priemones, nes dabar nuomonė 50/50.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig