2016 m. gegužės 29 d., sekmadienis

PUPA Multifunction Super Spray Intensive Tanning Apsauginė purškiamoji priemonė nuo saulės



Labas rytas, mano brangieji, pagaliau atėjo vasara. Net negaliu patikėti, kad jau galima važiuoti prie ežero arba jūros. Taip, sutinku, atostogauti galima važiuoti bet kada. kaip sakoma, reikia atostogauti ne tada, kai saulė, o ten kur saulė. Bet šnekant apie saulę ir atostogas neįmanoma nepaminėti įdegio priemonių. Kokias pasirinkti? Aš manau tas, kurios suteikia ilgalaikią apsaugą nuo saulės, neriebina kūno, yra atsparios vandeniui, suteikia bronzinio įdegio efektą. Aš jau radau savo mėgstamiausius - tai PUPA  saulės linija.





Gamintojo aprašymas:




Bespalvis įdegio purškiklis: greito naudojimo daugiafunkcė priemonė tobulam įdegiui gauti. 
1. Iškart išdžiūvantis įdegio purškiklis. 
2. Ypatinga „Melastin Tech“ technologija, kuri skatina melanino gamybą, suteikia greitą ir ilgalaikį įdegį. 
3. Greitas ir lengvas naudojimas, nereikia įtrinti, 360° kampo purkštukas. 
4. Apsaugantis, gaivus ir permatomas sluoksnis, kuris švelnina ir maitina odą. 
5. Veido, kūno ir plaukų apsauga. 
6. Tinka naudojimui ant šlapių plaukų, kad apsaugotų nuo druskų. Tinka ir dažytiems plaukams.

Talpa:  300 ml.

Kaina: 25 eur

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Mano oda pakankamai tamsi, todėl aš įdegu iš karto. Pereinamojo 'raudonos odos' efekto aš niekada neturėjau, todėl man norisi nuo saulės priemonės tik kelių dalykų: sustiprinti atspalvį (nes kojos vistiek baltos), kad priemonė susigertų iš karto, neriebintų kūno ir nebūtų baltas kremas ( nekenčiu baltos spalvos riebių kremų, mieliau naudoju aliejinio pagrindo priemones), neturėtų labai stipraus kvapo, apsauga nuo saulės būtų nuo 15 iki 30 SPF.
Kodėl PUPA? Nes aš jau pasitikiu PUPA kaip kosmetikos ir kūno priežiūros gamintoja. Perskaičius aprašymą, supratau, kad priemonė gali būti naudojama net plaukų apsaugai, patikėkite, naudojau, veikia, ir plaukai po plovimo šilkiniai. PUPA Multifunction Super Spray Intensive Tanning tai neriebus aliejinio pagrindo kūno purškiklis. Papurški kūną, nieko trinti nereikia, priemonė susigeria akimirksniu, plius padrėkina kūno odą. Dar vienas pliusas - subtilus ir labai prabangus priemonės kvapas, vakar nustatėme, kad labai panašiai kvepia ir  Casamoratti Lira kvepalai.  Purškiklį galima naudoti veidui, plaukams ir kūnui. O svarbiausiai naudojant PUPA tu įdegi, mano kūnas labai malonios rudos spalvos ir aš be galo patenkinta. PUPA vasara prasidėjo sėkmingai, labai rekomenduoju pasirinkti būtent geros kokybės įdegio priemones.


PR sample



SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig