2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Makiažas - ryškios lūpos


Ne tiek aš šiandien noriu parodyti makiažą, kiek aptarti naujas kosmetikos priemones. Tikriausiai nereikia niekam sakyti, juk atšilus orams keičiasi ir odos tipas, iš sausos mano oda žengia link kombinuotos miįrios, todėl reikia peržiūrėti ne tik naudojamus kremus ir losjonus, bet ir kremines pudras. Apie tai šiandien ir pašnekėsime.





Aš pastoviai sakau, kad gražus ir lygus veidas, tai jau beveik viso makiažo sėkmės kodas, ypač jeigu mūsų pasirinkimas ryškios lūpos. Aš paskutiniu momentu naudoju Sensilis Velvet Skin makiažo pagrindą. Jis man patinka dėl to, kad padengia veidą labai plonu sluoksniu, natūraliai atrodo, turi vos matomą švytėjimo efektą, nekemša porų. Minusas - gali subėgti į poras arba į raukšles paakių zonoje.


Nuotraukose paakių maskavimui aš naudojau essence mousse maskuoklį, negaliu pasakyti kad jis man labai patinka, tačiau MAC kiekvieną dieną nenaudosi, labai jis jau sausina paakius.



L'oreal True Match kompaktinė pudra naudojama kasdien, ji puikiai fiksuoja makiažą, suteikia matiškumo, natūraliai atrodo. Aš pudra naudoju dideliu šepetėliu, jeigu tepti su turima kempine, gaunasi 'miltinis' veido efektas.


Negaliu atsidžiaugti NYX antakio gelio atspalviu. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tokia tamsi spalva idealiai tiks mano antakiams. 


Akių makiažą pradedame nuo NYX balto šešėlio pagrindo, aš naudosiu šviesias spalvas,  todėl man pasirinkimas būtent toks.


The Balm matinių šešėlių paletė mano 'must have', jeigu reikia spalvų šešėlių retušavimui - tai matinės The Balm, jeigu reikia dieninio matinio makiažo, kuris laikytųsi visą dieną, tai The Balm, jeigu reikia vakarinio tamsaus makiažo varianto - tai irgi The Balm. Tobula paletė, labai rekomenduoju, o spalvų pigmentacija tobula, tiesiog tobula. Aš makiažui naudojau Matt Malloy baltą atspalvį ant viso voko, akių kamputį tamsinau su Matt Rose, Matt Wood ir Matt Singh.


Pati negalėjau patikėti, kad essence tušas gali suteikti mano blakstienos tiek ilgio ir apimties.

Mano mėgstama kontūravimo paletė Make up Revolution, kaina juokinga, spalvos tobulos, tačiau aš nusipirkau kontūravimo paletę iš NYX, gaila, stovi be reikalo, todėl bandau priprasti prie jos. Vienintelė spalva, kuri tinka  mano veido kotūravimui (skruostų tamsinimui), tai šaltas rudas atspalvis. Būtent jis taip tobulai atrodo nuotraukoje, idealiai pereina į skaistalų spalvą.


Manęs labai dažnai klausia, kaip padaryti veido kontūravimą, aš puikiai žinau, kad vien geros  priemonės per mažai, turi būti tinkamas įrankis, mano idealiausias - Sigma Angled Contour F23 šepetėlis, jis nėra super brangus, aš jį pirkau užsienyje vos už 12 svarų, bet jis yra perkamiausias, savo laukiau 2 mėnesius. Būtent jo pagalba galima padaryti bet kokį kontūravimo efektą. Aš šiandien nusprendžiau parodyti būtent šitą makiažo variantą. Iš vienos pusės nieko čia įspūdingo nėra, tačiau kontūravimas atrodo tobulai, ruda kontūravimo pudra pereina į skaistalus tobulai, plius visa tai paryškina geltonos spalvos NYX pudra ir higlighteris. Be tokio tipo šepetėlio to padaryti neįmanoma, patikėkite, aš žinau ką sakau.


Dar viena tobuliausia The Balm paletė, makiažui naudojau Cabanaboy skaistalus ir Mary-Lou higlighterį.


Na o lūpų makiažui naudojau MAC lūpų tintą, man efektas nepatiko, nes jis labai greitai išbėga už lūpų kontūrą net naudojant lūpų pieštuką. Kitą oranžinė spalva tokių minusų neturi.



Apibendrinant noriu pasakyti tik vieną dalyką, graži ir sveika oda, tai geriausias ir madingiausias makiažas nepriklausomai nuo sezono, labai linkiu išsirinkti jums tinkančias veido priežiūros priemones ir  tobulą makiažo pagrindą.

Būkite gražios...

















SHARE:

5 komentarai

  1. Sveiki, savaitės apžvalgoje minėjote, kad įsigijote Sigma rinkinį akių makiažui. Šiuo metu susiduriu su didelėmis abejonėmis pirkti ar ne pirkti, bei kurį rinkinį pasirikti. Gal žadate Jūsų įsigyto rinkinio apžvalgą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mano rinkinukas dar netakeliavo, todėl kol kas pasakyti nieko negaliu. Kaina nėra maža, bijau klaidinti ;-) Žadau savo rinkinio apžvalgą po išbandymo ir visapusiško įvertinimo. Bet kokiu atvėju Sigma skaidymui skirtas F40 tobulas, apžvalga jau yra bloge.

      Panaikinti
  2. Ačiū už atsakymą, tuomet lauksiu su nekantrumu apžvalgos ateityje, o jeigu nepaslaptis, kur perkate Sigmos šepetėlius? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Arba www.topbeauty.lt arba www.hqhair.com, kainos skirtumo nėra, tačiau topbeauty neturi tokio didelio asortimento. Sakičiau, kad Sigma labai daug kiniškų kopijų, todėl reikia pirkti iš patikų puslapių.

      Panaikinti
    2. Būten todėl ir klausiu, kadangi baisu įsigyti kopiją :) Ačiū Jums už konsultacijas ;) Visuomet mielai skaitau Jūsų atsiliepimus :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig