2016 m. gegužės 10 d., antradienis

Maybelline THE BLUSHED NUDES Akių šešėlių paletė

Sveiki, mano brangieji, šiandien blogger programa streikuoja nuo pat ryto, todėl aš jau spėjau padaryti N nuotraukų, plius jas dar sutvarkyti. Pradėsime nuo labai trumpo atsiliepimo apie Maybelline naujus akių šešėlius. Be galo daug žmonių klausė mano nuomonės būtent apie juos. Šiandien mano pirmas įspūdis ir šešėlių paletės atspalviai.




Akių šešėlių paletė
12-os rausvų atspalvių šešėlių kolekcija skirta dinamiškiems akių įvaizdžiams
Dvylikos blushed šešėlių kolekcija – tai viskas ko reikia eksperimentavimui ir nesuskaičiuojamam jausmingų akių įvaizdžių kūrimui.
Ypač ilgai išliekančių šešėlių paletėje – nuo rožinio aukso pigmentų („rose gold pigments“) žavaus paraudimo efektui sukurti, iki provokuojančios slyvos („provocative plums”) ar drastiškos rožinės („risque roses“) spalvų.
Talpa: 9,6g
Kaina: 14,99 EUR

Įpakavimas:








Spalvos:





Mano nuomonė:

Labai džiugu, kad pagaliau visos L'oreal ir Maybelline naujienos ateina į Lietuvos rinką, tačiau pagrindinis klausimas kurį užduodu net pati sau, ar naujienos vertos dėmesio. Aš šiandien labai trumpai apie savo pirmą įspūdį. Įpakavimas tikrai labai gražus ir traukia akį parduotuvėje, paletės kaina 15 EUR, tai nėra mažai, todėl kokybė privalo būti gera. Pasakysiu iš karto, tiek įpakavimas, tiek spalvos, tiek bendras šešėlių vaizdas ir kokybė geresnė negu pirmos nude Maybelline paletės, tik šepetėlis liko toks pat tragiškas.   Maybelline THE BLUSHED NUDES paletėje spalvos kiek matinės, tiek satininės, tik ir su blizgučiais. Pradėsime tikriausiai nuo pigmentacijos, matiniai šešėliai silpnai pigmentuoti, ypač balta ir šviesiai rožinės spalvos. Ant rankos rezultatas su akių šešėlių pagrindu, be jo spalvų nesimato visai. Taip, sutinku, galima buvo panaudoti baltos spalvos šešėlių pagrindą, tada spalvos būtų ryškesnės, tačiau kiek iš jūsų turi skirtingų atspalvių akių šešėlių pagrindus? Šį kartą mes tiesiog šnekame apie šešėlius.  Pirmoji šešėlių eilė mane tikrai nuvylė, tačiau antroji patiko. Čia jau ir spalvos geresnės, ir pigmentacija gana gera. Šešėliai kreminiai, tačiau stipriai byra. Naudojant tokius šešėlius (ypač tamsius atspalvius su blizgučiais) rekomenduoju pradžioje daryti akių makiažą, o tik po to dengti kreminę pudrą. Aš mačiau internete, kad šiuos šešėlius lygina su Urban decay Nude 3 šešėlių palete, galiu pasakyti atvirai, gal spalvos ir panašios, tačiau kokybė tikrai kitokia. Ar rekomenduoju? Jeigu vertinate švelnius akių makiažus, tikrai taip, dramos ant akių nenaudojant kokių papildomų priemonių negausite.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig