2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

MAC Versicolour Stain Lipgloss (spalva Resilient Rouge)


Labas vakaras, mano brangieji, aš jau grįžau namo su nauja plaukų spalva, kol kas nuotraukas galima pamatyti Instagram, atsiliepimui reikia laiko, plius noriu pasižiūrėti kaip išsilaiko atspalvis. Na o vakariniam skaitymui siūlau įrašą apie MAC naujieną, MAC Versicolour Stain Lipgloss. Tikriausiai niekam jau ne paslaptis, kad mano mėgstamiausi lūpų dažų atspalviai - raudoni ir bordo, tačiau su šita ryškiai raudona spalva susidraugauti nesugebėjau.




Kaina: 27 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Aktopolis, Dougas, Vilniuje


Įpakavimas:






Spalva:




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Tikriausiai šitoje vietoje pagalvosite, kad jeigu nemoki dažyti raudonai lūpas, tai geriau nedažyk. Dažyti lūpas moku, puikiai suvokiu kaip apibrėžti tikslų lūpų kontūrą, tačiau su MAC Versicolour Stain Lipgloss Resilient Rouge man niekaip nesigauna to padaryti. Kodėl? Nes spalva tiesiog išbėga už lūpų kontūrą (nuotraukose su pieštuku, tačiau matosi, kaip spalva kampučiuose bando pabėgti), o pigmentas akimirksniu susigeria į lūpas, kad taisyti padėties jau nebeįmanoma. Taip, naudojau įvairius pieštukus, bet rezultatas buvo tas pats. Blizgesio pagrindinė esmė - stiprus pigmentas ir veidrodinis spindesys, tačiau raudono blizgesio konsistencija labai skysta.  Su oranžiniu Can't Stop Won't Stop aš tokių problemų neturėjau. Jeigu net pavyksta nudažyti lūpas lygiai, po kelių minučių kontūras jau netikslus. Matau vienintelį blizgesio naudojimo būdą, pirštais, kad gautųsi labai lengvas nubučiuotų lūpų efektas. 
Šnekant apie įpakavimą, jis klasikinis, būdingas MAC lūpų dažams, matinis, juodos spalvos. Aš nežinau, ar aš teisingai supratau, tačiau MAC Versicolour Stain Lipgloss dabar dabar pagrindinėje kolekcijoje, todėl visus atspalvius galima drąsiai apžiūrėti parduotuvėje niekur neskubant be baimės kad išpirks.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, manau šių blizgių kokybė priklauso nuo spalvos. Can't Stop Won't Stop patiko, o su raudonu Resilient Rouge susidraugauti nepavyko, labai erzina cheminis saldokas kvapas ir į lūpas susigeriantis pigmentas (nors spalva atrodo tiesiog tobulai). Manau šviesios spalvos tikrai geresnės kokybės. Tačiau jeigu priemonė netiko man, dar nereiškia kad netiks jums. Tiesiog MAC kosmetikai keliu labai aukštus reikalavimus, priemonė turi man tikrai patiks ne dėl pavadinimo, o dėl savo savybių ir rezultato.




SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig