2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Redken Clear Moisture Water Rush plaukų kaukė


Man atrodo, kad mano plaukai praėjo visus įmanomus etapus. Nudažius plaukus, jie tampa sausais, vėliau ataugus šaknims - galiukai vis gi sausi, o šaknys tampa riebūs, dabar šaknys ataugo labai stipriai, todėl net nėra kalbos apie labai riebių plaukų kaukių naudojimą, ypač vasarą, kai labai karšta.  Plaukų drėkinimas labai reikalingas išsausėjusioms plaukų galiukas, todėl paskutiniu metu naudoju Redken Clear Mositure plaukų kaukę, kuri tikrai tiks net riebiems plaukams, nes jos konsistencija gelinė ir labai lengva.





Kai trūksta drėgmės, plauko kutikulė gali tapti šiurkšti, ir plaukai netenka minkštumo, žvilgesio ir gyvybingumo. Redken Clear Moisture Water Rush plaukų kaukės „Micro-Moisture Complex“ komplekso sudėtyje yra junginių, kurie lengvai drėkina ir atkuria plaukų drėgmės pusiausvyrą, jų neapsunkindami. Priemonės sudėtyje yra maitinančių aliejų, teikiančių trūkstamos drėgmės, todėl plaukai atgauna reikalingą drėgmę, lengvumą, žvilgesį ir sveiką išvaizdą.
Naudojimas Įtrinkite plaukų kaukės į drėgnus plaukus. Palaikykite 5 minutes. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.
Talpa: 250 ml.
Kaina: 26,10 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:





Konsistencija:


Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsiu nuo neįprastos gelinės kaukės konsistencijos, ji tikrai neriebina plaukų, tačiau labai gerai drėkina, lygina ir suteikia švelnumo, plius po naudojimo plaukai nepraranda apimties. Mano plaukai tiesiog sugėrė šitą kaukę, aš tepu ją ne tik ant galiukų, bet ir ant visų plaukų, rezultatas man tikrai patinka. Kaukė pakankamai skysta, tačiau tepasi lengvai. Aš laikau Redken Clear Moisture Water Rush plaukų kaukę ant plaukų apie 7-10 minučių ir nuplaunu šiltu vandeniu. Šita kaukė nėra labai sunki, todėl ją galima naudoti net kelis kartus per savaitę (Būtent tai aš ir darau aš)
Negaliu nepaminėti labai švelnaus, gaivaus kaukės kvapo, kuris deja nelieka ant plaukų, nes man kvapas be galo patiko.
Manau Redken Clear Moisture Water Rush kaukė patiks tiems, kieno plaukų galiukai išsausėję, kas nori rūpintis savo plaukais, tačau nemėgsta labai riebios konsistencijos plaukų kaukių, tiems, kas vertina sveiką plaukų išvaizdą ir apimtį. Labai pažeistiems plaukams šita kaukė netiks, nes negausite norimo maitinimo ir plaukų atstatimo, šita kaukė labai lengva.
PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig