2016 m. gegužės 31 d., antradienis

Oriflame The ONE Long Wear nagų lakas (spalva TIRAMISU)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš pasakosiu apie nagų laką. Pastebėjau, kad ant įdegusių rankų labai gražiai atrodo šviesios spalvos nagų lakai. Aišku, ryškūs atspalviai atrodo tikrai neblogai, bet juos reikia derinti prie drabužių, plius einant į susitikimus ne visi supranta mėlyno arba žalio manikiūro. Jeigu manęs paklaustų, kokia Oriflame kosmetinių priemonių grupė verta ypatingo dėmesio, mano atsakymas tikrai būtų - nagų lakai.



Gamintojo aprašymas:





Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Be galo graži šviesiai beige spalva su šiltu tonu. Nors buteliuke ir matosi labai mažas shimeris, ant nagų jo tiesiog nesimato, tačiau ant saulės jūsų manikiūras atrodys visiškai kitaip, tada ir pasimato visas auksinių blizgučių grožis, būtent tai man ir patinka labiausiai. Dar vienas pliusas - labai patogus nagų lako šepetėlis, kuris leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. nuotraukose tik du nagų lako sluoksniai, kurie išdžiuvo ypatingai greitai, vos per 10 minučių. Labai rekomenduoju išbandyti, Oriflame nagų lakai tai stiprioji kosmetikos kompanijos pusė.













SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig