2016 m. gegužės 24 d., antradienis

PUPA Easy Liner eyes (spalva 215)




Vasarą man mažiausiai norisi daryti labai sudėtingus makiažus. Kartais tobulam makiažui užtenka tik vieno pieštuko, tačiau jis neturi būti juodas. Šią vasarą PUPA pristato be galo daug naujienų, viena iš jų - geliniai labai ryškių atspalvių akių pieštukai. Šiandien ryškiai žalias ant mano akių.






Įpakavimas:







Rezultatas:




Mano nuomonė:

Kai labai norisi spalvų, labai rekomenduoju padaryti ryškesnį makiažo variantą, juk vasara lauke. Aš visada buvau griežtai prieš žalios spalvos pieštukus, juodas ir tamsiai rudas buvo mano mėgstamiausiais ir dažniausiai naudojamais. Būtent PUPA vizažistas padarė man makiažą su šios spalvos pieštuku, tik jis dar pabrėžė ir apatinę liniją. Prie žalios apatinės linijos man reikia dar priprasti, o pieštuką aš jau naudoju kiek drąsiau. Jo tekstūra labai minkšta, gelinė, spalva labai ryški. Pieštukas tepasi lengvai ir maloniai, laikosi visą dieną, tačiau aš naudoju šešėlių pagrindą. Ar man patiko? O taip, kartais net Beauty Blogerėms reikia specialisto patarimo ir žvilgsnio iš šono. Labai rekomenduoju, nes pieštukai jau greitai turi atsirasti Kosmada ir Kristianos parduotuvėse, o aš jau galvoju apie violetinį variantą.











SHARE:

5 komentarai

  1. As irgi megstu spalvotus akiu piestukus, bet renkiosi tamsiai melyna, tamsiai zalia ir pan. Pasidariusi spalvota pavedima dar prie blakstienu panaudonu juoda piestuka, kad blakstienos atrodytu tankesnes, o pavedimas toks kaip ombre

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš anksčiau net padariau permamentinį pavedimą, tik tam, kad blakstienos atrodytų tankesnės. ;-) Būtinai išandysiu jūsų pasiūlytą metodą, net mačiai pasidarė įdomu kaip atrodo ;-)

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai gražiai atrodo pieštukas ant akių! O taip pat lūpdažio spalva, išduokit koks gėris čia?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tai MAC http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/05/mac-relentlessly-red-vs-all-fired-up.html

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig