2016 m. gegužės 17 d., antradienis

PUPA Home SPA Massage Cream Kūno kremas





Be jokios abejonės, PUPA Home Spa kūno priežiūros linija tobula, aš išbandžiau beveik visas įmanomas šios linijos priemones: kūno purškiklius, kūno šveitiklius (mano mėgstamiausi), dušo želes, tačiau naujieji masažiniai kūno kremai tikrai atradimas ir labai geras ir logiškas linijos papildymas. Yra be galo daug žmonių, kuriems patinka vienos linijos ir vieno kvapo visa kūno linija. 




Citrusinės apelsinų, bergamočių ir nerolio aromaterapinių aliejų natos padeda ištirpdyti įtampą ir įkvepia pozityvumu, kad pasiektumėte visišką harmoniją. Mėtų ir eukaliptų aromaterapiniai aliejai suteikia energijos, veikia kaip tikras „proto ir kūno tonikas“. Dėl produkto širdyje atsiskleidžiančio pūslėtojo guveinio ekstrakto, oda atrodo sveikesnė ir atgavusi tonusą. Naudojimas: Skirkite šiek tiek laiko sau, o kūno priežiūros ritualai su kūno masažo kremais apdovanos jus malonaus lepinimosi pojūčiais. Mėgaukitės namų spa malonumais ir išbandykite kitus produktus: dušo želė – sustiprins procedūros poveikį, šveitiklis su druska – padarys odą lygią ir švelnią, o kvapnus vanduo dar ilgiau neleis pamiršti malonaus lepinimosi jausmo.

Talpa:  250 ml.

Kaina: 11,99 EUR ( dabar taikoma 15% nuolaida)

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas (mano mini įpakavimas):







Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pasakau iš karto, mano PUPA masažinio kremo įpakavimas yra mini, pilnas atrodo kiek kitaip, todėl jo aptarinėti manau nėra prasmės, todėl pereiname iš karto prie pačio kremo. Jo konsistencija nėra tiršta ir aliejinė, kremas gana lengvas, tepasi maloniai, o susigeria akimirksniu. Gamintojas siūlo kelių rūšių kūno kremus, būtent tokius, kokie įdealiai tiktų prie kiekvienos linijos. Mano rankose Energizing kremo variantas, kvapas be galo malonus ir tinka vasarai, kai norisi kiek gaivesnių citrusinių kvapų. Kaip aš jau sakiau, jaučių citrusinius vaisius, bergamotės ir nerolio natas. Kvapas po naudojimo išsilaiko gana ilgai, tai puiki SPA procedūros namuose pabaiga. Būtent kūno kremo labai trūko šioje nuostabioje PUPA linijoje. Rekomenduoju išbandyti, kaina už tokį kremą nėra labai didelė, plius šį mėnesį taikomos nuolaidos.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig