2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Savaitės anonsas, naujienos ir nauji pirkiniai



Labas rytas, mano brangieji, aš jau sėdžiu balkone, gėriu kavą ir rašau blogą. Šito nuostabaus momento laukiau beveik metus, todėl negaliu atsidžiaugti. Šiai savaitei aš vėl planuoju nedaug, jaučiasi nuovargis, vis norisi daugiau pailsėti, vakaraus skirti šeimai, būtent todėl labai apleidau vakarinius įrašus. Dar viena gera naujiena, šiandien važiuoju dažyti plauku. Smulkios plaukų dažymo ataskaitos laukite jau netrukus, o kol kas savaitės anonsas ir labai daug naujienų.

Aš labai noriu pabaigti pasakojimą apie Dusty Girls bronzinę pudrą, kai aš ją gavau buvo jau beveik ruduo. Na kam reikalinga bronzinę pudrą rudeniui?

Tęsiame ryškių nagų lakų pristatymą, šį kartą lakuosime nagus su Mollon Pro


Teko ilgai kariauti su MAC Versicolour raudonos spalvos lūpų dažais, taip ir nepavyko užtepti lygiai, tačiau rezultatą parodysiu jau netrukus.


Pasakosiu apie Make Up Store paletę ir šešėlius


Po sakynio Beauty Blender kempinėje jeigu jos neplauti kaupiasi bakterijos, man pasidaro baisu. Ačiū labai gamintojams už aliejinį valiklį


Aš jau spėjau išbandyti Maybelline naują paletę parduotuvėje, man ji pasirodė visai nieko. Tęsime testavimus kartu


Ketvirtadienio Beauty talk rubrika


Pasakosiu apie SkinCode veido priežiūrą ir apie mano mėgstamą Exclusive linijos stangrinamąjį kremą 




Iš visų gautų testavimui tušų man labiausiai patiko šitas Essence variantas


Mano mėgstamiausia tema - Sigma šepetėliai


Labai trumpai apžvelgsime Catrice skaistalus, viskas su jais kaip ir gerai, tačiau po kelių naudojimų visos raidės nusitrina.



Naujienos:


Tas, kas neturi nei vieno Sigma šepetėlio, manęs tikrai nesupras. Šepetėlių kokybė ženkliai skiriasi nuo Real Techniques, Eco Tools ir visų kitų. Pagaliau atkeliavo mano ilgai lauktas kontūravimo šepetėlis, aš neapsakomai patenkinta.


Dar vienas mano pirkinys - LA Splash lūpų blizgesys, spalva Catrina. Tai matiniai metaliniai lūpų blizgesiai, spalvos tikrai superinės.




Ketvirtadienį buvo keli pristatymai, todėl tuščiomis rankomis aš namo neatėjau:

Lancome veido priežiūros naujienos, labiausiai patiko Energie de vie nuit veido kaukė


Manęs visi klausinėja, ką aš gavau iš Pandora. Pasakoju, gavau apyrankę. Jau trečią dieną iš eilės bandau internetiniame puslapyje apžiūrėti karoliukus, vis negaliu apsispręsti kuris patinka labiausiai.


O vakare mes visos skubėjome į Sensilis pristatymą, savo maišelyje aš radau juodos spalvos pieštuką, blakstienų tušą, kreminius juodos spalvos šešėlius (labai nekantrauju išbandyti) ir Sensilis Idyllic kremą brandžiai odai.


Penktadienį po PUPA kosmetikos pristatymo gavau be galo daug naujienų:

Tobulo kvapo PUPA saulės linija


Naujienas: PUPA pieštuką ir lip duo (atsiliepimas jau bloge), Massage cream iš Home SPA linijos, ir PUPA like a Doll papildymą: pudrą ir kreminį fluidą.


Tobuliausių atspalvių ANNY nagų lakai vasarai


Ačiū labai atstovams už galimybę išbandyti Lietuvišką Green Feel kosmetiką


Aš nežinau kaip dirba kiti paštai, tačiau mūsų dirba blogai. Aš stengiuosi sukaupti pašto pranešimus ir tik tada eiti. Visiškai neapsimoka dėl vienos siuntos laukti virš valandos tam, kad ją atsiimti.

Amway kosmetikos naujienos:


Maybelline šešėliniai ir antakių rinkinukas:


Pabaigai Make Up Store kosmetinė dovanu (laimėjau Facebook konkursą), o dar šešėlių paletė ir du naujieji akių šešėliai




Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

1 komentaras

  1. Kažkaip labai greitai atsiliepimus kepat, nors "apie mane" rašot, kad produktus prieš tai ištestuojat minimum 2-3 savaites, bet vis dažniau pastebiu, kad rašoma yra dažniausiai po savaitės nuo jų gavimo. Ir atidžiau perskaitykite tai, ką rašote - pilna klaidų, kai kuriuos sakinius sunku suprasti, nes trūksta logikos.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig