2016 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Savaitės anonsas, naujienos ir nauji pirkiniai





Labas rytas, mano brangieji, artėja mūsų vestuvių metinės, bet mes dar blaškomės, ar skrendame atostogauti šią ar kitą savaitę. Taip pat aš blaškausi rašydama savaites planą, nes nežinau tiksliai savo planų. Bet kokių atveju naujienos atkeliavo, gavau kelias naujas vasaros kolekcijas, plius Armani SUN kvepalus ir Sigma šepetėlių užsakymą.





Vasara neįsivaizduojama be sauso šampūno, ar jau pastebėjote Batiste naujienas parduotuvėje?



Nežinau kodėl, bet man ant įdegusių rankų idealiausiai atrodo šviesūs nagų lakai, vienas iš tokių Oriflame, labai geros kokybės ir atspalvis tinkantis kiekvienai dienai


Labiausiai patikusi Mary Kay naujiena - naujas blakstienų tušas lash Intensity Mascara


Tęsime pokalbį apie Korėjietišką kosmetiką Missha



Topinė rubrika Beauty Talk


Aš nelabai mėgstu kreminių akių pieštukų, tačiau vasarai toks variantas tinka idealiai, nereikia daug pastangų, o makiažas išsilaiko visą dieną. Testuosime MAC Pro LongWear kreminį pieštuką


Papasakosiu apie vieną iš geriausių Redken plaukų priežiūros priemonių, Extreme Anti-snap plaukų kremą


Naujienos:



Mano mama ištikimas Mossa veido priežiūros mylėtoja ir gerbėja, neslėpsiu, kad dauguma mano išbandytų priemonių nukeliavo pas ją. Šitos priemonės jas pas mama testuojami daugiau nei savaitė. Aš negaliu naudoti micelinio vandens, todėl jau greitai mano mamos įvertinimas.


Kiehl's naujienų ir mėginukų lobynas. Tiesą sakant, labai norėjau parašyti TOP5 įrašą, tačiau kelios naujienos labai patiko, bet po savaitės naudojimo labai sunku daryti kažkokias išvadas.


Sun Di Gioria naujieni Armani kvepalai vasarai, kvapas pakankamai saldus, cukrinis ir be galo šiltas.


BeYu šešėliai ir Fenjal kūno priežiūros priemonės, tokios naujienos gautos iš Kristianos.


Naujoji Lancome vasaros kolekcija, spalvos tikrai labai gražios ir ryškios, na o mano favoritas - skystas higlighteris, nors matinė bronzinė pudra irgi TOP kosmetikos priemonė.


Žinote, ką labiausiai nekantrauju išbandyti? Liber.Designer. Būtinai parodysiu rezultatą kaip man gavosi pravesti tobulą akių pravedimą. Kas neturi Invisi Boble? Man atrodo jau visi turi, tačiau pristatomi nauji atspalviai, o aš visada 'už' papildyti savo kosmetinę. Na ir ryškios vasariškos spalvos Tangle Teezer šukos.


SVR dermotoloninė prancūziška kosmetika, ant mano stalo Liftiane veido ir paakių kremai nuo raukšlių, o taip pat Physiopure veido prausiklis, kuris labai patiko.


Pagaliau atkeliavo mano Sigma šepetėlių užsakymas, aš išbandysiu ir įvertinsiu, jeigu man tikrai patiks, tada šepetėlius įtrauks į asortimentą www.topbeauty.lt


Ir vėl vienas šepetėlis nuotraukose nešvarus. Garbės žodžio, mano rankos pačios pasiima jį daryti veido kontūravimą, nes jis tobulas, tikrai tobulas. Na ir keti nemažiau geli ir tobuli: maskuoklius, šešėlių skaidymui.


Na ir dar viena tobula vasaros kolekcija, šį kartą iš Artdeco. Negaliu patikėti, kad bronzinė pudra-skaistalai taip gražiai ir prabangiai atrodo. Beliko tik išbandyti ir įvertinti.




Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,














SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig