2016 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Sensilis in Private Label


Ketvirtadienį vakare aš dar skubėjau į Sensilis kosmetikos pristatymą, Private Label Vilniuje. Aš tikrai likau sužavėta išbandytomis Sensilis kosmetikos priemonėmis, labiausiai patiko bronzinė pudra ir kreminė pudra fluidas, būtent todėl skubėjau apžiūrėti dar likusį asortimentą. Kviečiu jus į parduotuvę kartu su manimi.

Sensilis – tai išskirtinė kosmetika, kuriai sukurti naudojamos daugiau kaip 20 metų kosmetikos gamybos patirtys ir mokslo pasiekimai. Tai efektyvi ir saugi kosmetika, pagaminta su didžiuliu farmaciniu atidumu ir kontrole. Sudėtingos produktų receptūros ir išskirtinės kosmetikos priemonių tekstūros kasdienę odos priežiūrą paverčia patogia ir malonia patirtimi. Sensilis - tai prekės ženklas, kuris užtikrina maksimalų saugumą ir efektyvumą tam, kad patenkintų reikliausių klientų poreikius kovoje su laiko pėdsakais. Sensilis – tai plati produktų gama: veido priežiūros priemonės, kremai nuo raukšlių, kūno puoselėjimo priemonės, dekoratyvine kosmetika, saulės kosmetika, tačiau labiausiai  šis prekės ženklas vertinamas už savo išskirtinį dėmesį produktams, kurie saugo veido odą nuo bėgančio laiko poveikio ir puikiai slepia jo pasekmes.

Kaip aš jau pasakojau anksčiau, Sensilis kosmetiką parduodama Eurovaistinėse ir www.tiesioggrazi.lt Tačiau tai ne tik veido priežiūros priemonės, bet ir labai aukštos kokybės dekoratyvinė kosmetika: kreminės pudros, skaistalai, šešėliai, blakstienų tušas, lūpų dažai ir t.t.

Kodėl man patiko Sensilis?Aš labai skeptiškai žiūriu į vaistinėje parduodamą kosmetiką, nes problemų su oda aš neturiu, aš ieškau išskirtinumo ir geros kokybės anti-age kosmetikos priemonių. Sensilis būtent tai, ko aš ieškojau. Tai ne tik gera kokybė, tai ir veiksmingos priemonės. 



Jeigu praeit kartą mes daugiau šnekėjome apie veido priežiūros priemones, tai šį kartą pagrindinis dėmesys buvo dekoratyvinei kosmetikai. Kaip aš jau sakiau, be galo patiko bronzinė švytėjimo suteikianti pudra, tiesiog tobula. Veidas įgauna labai lengvą 'glow' efektą. Kaip tik dabar, kai prasidėjo tikrasis pavasaris, tokia pudra turi būti kiekvienoje iš mūsų kosmetinėje.


Šnekant apie kremines pudras, Sensilis siūlo net kelis variantus: Neverending - ilgai išliekanti pudra, Radiance Skin - skaistinamasis makiažo pagrindas, lengvos tekstūros ir vidutinio maskavimo ir mano mėgstamas variantas -Velvet Skin serumas. Tai neriebios konsistencijos, gero maskavimo kreminis pagrindas, kuris ant veido atrodo labai natūraliai.







Tikrai nesitikėjau, kad Sensilis skaistalų ir šešėlių spalvos tokios ryškios ir gražios. Aš gavau testavimui Sensilis kreminius akių šešėlius mano mėgstamiausios tamsiai pilkos spalvos, labai nekantrauju išbandyti, tačiau pradžioje nuotraukos.


taip pat buvo pristatytas Sensilis makiažo variantas pavasariui. Man be galo patiko šešėliai, tiesiog pasakiškai gražus švytėjimas.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nebūna geros arba blogos kosmetikos, reikia atrasti tai, kas tinka jūsų veido odai. Gal būt tai Sensilis?

















SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig