2016 m. gegužės 24 d., antradienis

Skincode, veido priežiūra ir patarimai


Tikriausiai net neįsivaizduojate, kaip aš nekenčiu temperatūros svyravimų ir  oro permainų. Pavasaris ir šiluma yra labai gerai, tačiau keičiasi mano odos tipas,  iš labai sausos mano oda tampa kombinuota, apie netinkamą priežiūrą man praneša spuogais ir šerpetojimais. Ką daryti? Keisti naudojamas veido priežiūros priemones.  Paprastų priemonių nuo spuogų naudoti nenoriu, man reikia priemonių nuo raukšlių, tačiau neriebių, kurias gali būtų naudoti vasarą. Vakar vakare aš jau skubėjau į Kristianą, man buvo paskirtas pasimatymas su SkinCode trenerė ir atstovė Sisilija, tikėjausi vertingų patarimų ir savo odos problemų sprendimo.

Aš tikriausiai nepasakosiu apie Skincode kompaniją ir produktų linijas, tai dariau jau ne vieną kartą, mano blogo SkinCode paskyroje galima surasti labai daug atsiliepimų apie šią veido priežiūros liniją.

Labai smagu, kad Kristiana ir Skincode atstovai organizuoja tokius renginius, kur galima gauti ne tik profesionalius patarimus, kaip teisingai prižiūrėti odą, bet ir išbandyti produktus. Nežinau kaip jums, bet man norisi prieš pernakt įvertinti kremo tekstūrą, konsistenciją, kvapą. Tikiu, kad jums irgi tai yra svarbu, būtent todėl ir skaitote mano blogą. O kaip smagu gauti mėginuką, išbandyti jį jau su turimomis namuose priemonėmis, ir tik tada investuoti pinigus į kremą, tiksliai žinant kad jis tau tinka.










Tai mano dažniausiai naudojamos SkinCode veido priežiūros priemonės, aš jais 100% patenkinta, tačiau blogerio gyvenimas toks, kad turiu išbandyti visa naujas ir naujas priemones, bet grįžtų vis vien prie SkinCode. Man norėjosi tik pakeisti paakių priežiūros priemonę (nes Alphine White man atrodo jau netokia veiksminga, lyginant su Exclusive linija, o būtent paakiai dažniausiai išduoda mūsų amžių), plius norėjau pasitarti dėl veido valymo ir dėl Pore Refining kaukės naudojimo. 

Ką sužinojau aš: 
Skincode exclusive power koncentratą galima naudoti ir paakių zonoje (aš to daryti bijojau), jis sustiprina paakių kremo poveikį, skatina ląstelių atsinaujinimą, mažina pabrinkimą ir kovoja su raukšlėmis.  Tačiau, jau iš patirties galiu pasakyti, koncentratą reikia naudoti ne pastoviai, o kaip sos priemonę kursais, kelis kartus per metus.

Geriau pasirinkti  veido prausiklius, negu pienelį. Ar aš mėgstu prausiklius? ne, jie man labai sausina veidą (naudoju kartais nuo karto, bet apie naudojimą pastoviai nenoriu net galvoti), tačiau Skincode pristato naują unikalų produktą, tai sausas aliejus veido valymui, kuris puikiai pašalina makiažą ir nesausina veido. Aš išbandžiau aliejaus konsistenciją ir įvertinau labai lengvą kvapą, tikrai noriu išbandyti, nes produktas sudomino.
Skincode Pore Refining kaukė tikrai padės sureguluoti riebalų išsiskyrimą, plius mažina poras. naudoti galima kelis kartus per savaitę, ne dažniau.

Naktinį regeneraiting night kremą Sesilija patarė pakeisti Exclusive Cellular Night kremu, tai padės geriau apsaugoti veidą nuo rauklių atsiradimo, o jo neriebi konsistencija turėtų tikti mano odos tipui. Aš gavau mėginuką, būtinai išbandysiu.

Paakiams man rekomendavo (nes ką nenaudoju, raukšlės vis tiek yra) EXCLUSIVE CELLULAR WRINKLE PROHIBITING EYE SERUM ir EXCLUSIVE CELLULAR WRINKLE PROHIBITING EYE CONTOUR CREAM, mėginukus turiu, būtinai įvertinsiu rezultatą namuose.

Aš likau labai patenkinta pokalbiu, o toliau matysime, ar aš gavau norimą rezultatą. Būtinai pranešiu po kelių savaičių naudojimo.












SHARE:

6 komentarai

  1. Rekomenduoju isbandyti Bioderma Atoderm delini veido prausikli, jis skirtas sausai odai, todel visiskai nesausina odos, o prausia puikiai! Absoliutus mano favoritas, nors mano oda misri. O ir kaina gera ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėjau sebium, tikra tragedija buvo, nes labai sausina veidą, pradžioje kaip ir viskas tipo, bet po to veidas išsausėjo lyg popieriaus lapas. Kol kas prie Bioderma nesinori sugrįžti, nes ten priemonės skirtos problemoms su odą spręsti, o aš noriu ir spręsti problemas ir anti-age efekto. Bet ačiū labai už komentarą ;-0

      Panaikinti
  2. Sebium tikiu, kad galejo sausinti, nes kitam odos tipui skirtas. Ir kazi ar koks prausiklis ar valiklis tures anyiage efekta. To reikia is kitu priemoniu laukti

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sebium tikiu, kad galejo sausinti, nes kitam odos tipui skirtas. Ir kazi ar koks prausiklis ar valiklis tures anyiage efekta. To reikia is kitu priemoniu laukti

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jei nereikėtų nuolat testuoti produktų manau naudočiau vien Skincode priemones.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai aš irgi sustočiau ties vieno brendo, tačiau tas noras viską išbandyti .... ;-~)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig