2016 m. birželio 8 d., trečiadienis

Apie pasitikėjimą savimi


Labai svarbus žingsnis mano gyvenime buvo rašyti blogą apie kosmetikos priemones, tačiau nemažiau svarbus žingsnis - fotografuoti drabužių derinukus. Pačioje pradžioje visada būna sunku, nežinau kaip apsirengti, skaitytojai įpratę prie kito pobūdžio straipsnių, o svarbiausiai - nemoki pozuoti. Pagaliau, pagaliau aš išmokau prieš kamerą būti savimi, jaustis laisvai ir pasakoti savo istoriją. Jau nėra drebuliuko kojose (o anksčiau buvo ir taip), ne, ne, aš dabar nesakau apie foto seneles, kur stovi ne vienas dešimtis fotografų (prie tokių sienelių kojos dreba iki šiol). 



Šiandien aš noriu papasakoti ne tiek apie drabužius, o labiau apie pasitikėjimą savimi nereikia bijoti daryti tai, ką norisi daryti. Juk klysti žmoniška, o jeigu stengtis ir daryti, rezultatas tikrai ne už kalnų. Mano didžiausia dabartinė fobija - video filmavimas. Filmavau tam, kad suprasti, nenoriu, nemoku, nepatinka, pati sau nepatinku, negaliu žiūrėti į save. Dabar sėdžiu ir galvoju, o gal atėjo laikas pamilti ir priimti save tokią, kokią esu? Dažniausiai bijome kitų žmonių nuomonės, ką pasakys, kaip įvertins, kokį komentarą ar komplimentą pasakys (o gal pastabą, nebūtinai gi turi patikti ir tikti visiems). Šitą dilemą turiu išspręsti, nes atėjo laikas būti savimi. ;-)






PS. Būkite savimi, mylėkite save ir pasitikėkite savimi, toks šiandien dienos palinkėjimas Jums...


Strriukė, Džinsai, megztinis -ZARA
Rankinė ir laikrodis - Michael kors
Sportbačiai - R&Renzi
Akiniai - Marc Jacobs















SHARE:

1 komentaras

  1. Pastarieji jūsų deriniai yra kažkas vouu! Mėlyna suknelė, dryžuota suknelė, žaliasis kombinezonas. Viskas taip ryšku ir vasariška, o svarbiausia, kad jūs atrodot pasakiškai.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig