2016 m. birželio 8 d., trečiadienis

Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash


Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsiliepimų seriją mes pradėsime nuo Kiehl's veido prausiklio, kuris tinka normaliai-riebiai odai. Tikriausiai nereikia priminti, kad pagaliau Kiehl's parduotuvė atsidarė Vilniuje, PC Panorama, ten žadama penkių minučių konsultacija ir net penki nemokami veido priežiūros mėginukai. Taip lengviau išsirinkti tai, kas tinka jūsų veido odai. Prisipažinsiu, aš po atidarymo dar ten nebuvau, nes gavau pakankamai mini priemonių, kurie idealiai tinka pasiimti su savi į liektuvą ir atostogoms, plius nuomonei apie kosmetikos priemonę sudaryti. Pradėsime nuo veido valymo su medetkų ekstraktu.





Gamintojas teigia, kad lengvos permatomos konsistencijos prausiklis tinka normaliai, mišriai ir riebiai odai. 

Talpa: 75 ml.

Kaina: 9,50 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Kiehl's

Įpakavimas:







Konsistencija:




Mano nuomonė:

Pasakau atvirai, aš tikrai buvau sužavėta Kiehl's medetkų linija, prisiminu pirmą kartą tonizuojantį losjoną su medetkomis pamačiau Rygoje (kur stebuklas? pakeli buteliuką ir pamatai medetkų žiedlapius, kuriuos buvo rinktos rankomis).  Kai mums pasiūlė išsirinkti po priemonę, aš tiksliai žinojau, kad man reikia paakių kremo nuo rauklių, o savo dovanų maišiuke be mėginukų radau veido prausiklį būtent iš medetkų serijos.
Be jokios abejonės, šita linija skirta normaliai, į riebumą linkusiai odai. Puikiai žinau, kad medetkos turi antiseptinių savybių, gerai kovoja su spuogais ir riebios odos problemomis. Prausiklis permatomos gelio kosnsistencijos, kvepia maloniai, tačiau švelniai. Kiehl's prausiklis man yra per stiprus, nors vasarą mano odą linkusi į riebumą, kiekvieną dieną jo naudoti negaliu nes sausina. Negaliu pasakyti kad labai, tačiau aš nenoriu persistengti, net labai riebiai odai reikia drėkinimo, o mano mėgstamiausiu Kiehl's prausikliu taip ir lieka kreminis, visų tipų odai. Kaip aš ir sakiau, Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash tikrai patiks riebios ir probleminės odos turėtojams. 
Labai didelis pliusas - skirtingos prausiklių talpos, nuo 75 ml iki 500 ml. Savaime suprantama, didesnį įpakavimą pirkti apsimoka labiau, tačiau rekomenduoju pradėti pažintį nuo konsultacijos ir odos tipo nustatymo.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig