2016 m. birželio 7 d., antradienis

Apie įdegio priemones


Man atrodo būtent vasarą atsiliepimai apie įdegio priemones kaip niekada aktualūs, ką nusipirkti, kaip naudoti, aliejus ar losjonas, purškiamas ar tiesiog kremas, kokį SPF  pasirinkti. Aš iš savo stalčiaus ištraukiau visas turimas priemones, šiandien bandysime aptarti iš išrinkti geriausią.






Garbės žodžio, man labiausiai patinka aliejai, negu kremai. Juos naudoti paprasčiau, jie geriau drėkina ir maitina kūno odą, įdegis pasireiškia greičiau, tačiau ir sudegti tikimybė žymiai didesnė. Mano kūno oda ir taip pakankamai tamsi, todėl važiuojant atostogauti aš neperku stipriausio SPF faktoriaus turinčių priemonių (SPF 50 naudoju tik veidui), aš noriu įdegti.

Mano favoritų tapo Biolselect Stipraus įdegio aliejus, tai Graikiškas produktas, įdegis labai stiprus ir išsilaiko gana ilgai, tačiau jis neturi SPF faktoriaus. Tikrai nerekomenduoju šio aliejaus trint baltą ir jautrią kūno odą, sudegsite per valandą. Aš aliejų naudojau ne pirmą įdegio dieną, o jau gerokai įdegus sustiprinti spalvai.


NUXE aliejaus sunaudojau du buteliukus, tobulas kvapas, tačiau riebina, ilgai nesusigeria, tiesiog pačioje pradžioje neturėjau su kuo lyginti, todėl jis man buvo pats pačiausias.

PUPA Super Spray mano dabartinis favoritas, tai purškiamas aliejukas, labai lengvas, tačiau gali pasigirti aukšta apsauga nuo saulės. Kvapas be galo malonus, neriebina odos, gerai apsaugo nuo saulės, lengvai purškiamas ir nelipnus. Labai rekomenduoju, tobuliausias iš visų ir jau supakuotas į lagaminą kelionei. 

LUSH Sezame SunTan lotion - viskas gerai, tačiau skrudintų sezamų aliejaus kvapas erzina net labai labai, aš nežinau, kad kam nors patinka kai kūnas kvepia Azijiečių virtuve, tačiau aš neįvertinau. Apsaugo gerai, naudojasi taupiai, bet pas mane beveik visas buteliukas dar vietoje.



Vita Liberata savaimio įdegio priemonė su SPF50, logiška, Marula aliejų galima naudoti kaip priemonę nuo saulės. Tačiau minusas vis gi yra, be aukštos kainos (nors geros priemonės pigiai nekainuoja), namuose aš naudoju aliejų su pirštine, o kaip gi prie jūros ar ežero? Kur nuplauti rankas? Geras klausimas...


Na ir pabaigai Missha (Korėjietiškos kosmetikos giganto) veido kremas su SPF45, tai nėra priemonė sustiprinanti įdegį, tai priemonė apsauganti nuo įdegio. Vienu žodžiu, jeigu nenorite įdegti visai, labai rekomenduoju apžiūrėti Korėjietiškos kosmetikos asortimentą, surasite labai daug įvairių įdomybių.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad nesaugu būti saulėje be apsauginių priemonių, atostogų pradžiai labai rekomenduoju išsirinkti priemonę su aukštesniu SPF filtru, jeigu svajojate apie tamsų įdegį - atkreipkite dėmesį į aliejus, tačiau tegul jie būna su SPF filtru. Neužmirškite apie apsaugines priemones veidui ir lūpoms. Aš šiandien gavau priemonę veidui SPF50,  kol kas komentuoti negaliu, nes neišbandžiau. Turiu dar kelias iki atostogų surasti ką nors lūpoms.
O svarbiausiai, nenuvertinkite priemonių po įdegio, naudojant jas įdegis nenusiplauna taip greitai, plius jos turi labai malonu šaldomąjį poveikį.

Gražių atostogų ir saugaus įdegio,






SHARE:

1 komentaras

  1. Ar kuris nors šitas kremas nuo saulės vaikams tinka? Nesinori pirkti krūvos priemonių, kurių nesunaudosim, norisi kažko universalaus.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig