2016 m. birželio 7 d., antradienis

Redken All Soft šampūnas


Man visada atrodė, kad pagrindinė plaukų šampūno funkcija - plauti plaukus. Kol esu blogerė irtestuoju įvairiausius šampūnūs ir kitas grožio priemones supratau, kad šampūnai būna skirtingi. Net naudojant papildomas plaukus gražinančias priemones: kaukes, balzamus, aliejus ir t.t., vistiek jaučiasi šampūno poveikis. Redken All Soft šampūnas skirtas sausiems ir pažeistiems plaukams, jeigu jūsų būtent tokie, labai rekomenduoju skaityti mano įrašą.





Gamintojo aprašymas:



Redken All Soft šampūnas yra sausiems, lūžinėjantiems plaukams skirta plaukų priežiūros priemonė. Šampūnas praturtintas Redken Silk-Luxe Complex kompleksu, kuris minkština, švelnina plaukus, suteikia jiems nepakartojamo glotnumo. Sudėtyje esantis Judra (Camelina) suteikia plaukams žvilgesio, avokadų aliejus drėkina plaukus bei juos maitina, alyvų aliejus giliai kondicionuoja plaukus, o šilko amino rūgštys kompensuoja baltymų netekimą. 

Unikali Redken All Soft šampūno „Interbond Conditioning System“ kondicionavimo sistema ir „Silk-Luxe Complex“ kompleksas atgaivina bei sustiprina išsausėjusius ir lūžinėjančius plaukus, plaukų sruogos atrodo glotnios ir spindinčios.

Naudojimas: įtrinkite šampūno į šlapius plaukus ir pamasažuokite, kol suputos. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Talpa: 16,80 EUR

Kaina: 300 ml.

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Redken All Soft plaukų linija skirta sausiems, pažeistiems ir šiurkštiems plaukams, lyginant su Diamond Oil, šį linija neriebina ir nepasunkina plaukų. Kaip aš jau sakiau, mano plaukai nėra tokie jau ypatingai pažeisti todėl tik šampūno ir papildomos priemonės po plovimo pilnai užtenka. Šampūno kvapas be galo malonus, saldokas (pastebėjau, kad kiekviena Redken plaukų linija kvepia vis kitaip), konsistencija kreminė, naudojasi taupiai, nes pūtuoja gerai. Šampūnas labai švelniai plauna plaukus, suteikia jiems švelnumo ir lankstumo. Ar galima naudoti balzamus ar plaukų kaukes po šampūno naudojimo? Tikrai taip, tiesiog aš naudoju purškiamą Blond Idol kondicionerių. Labai rekomenduoju visiems, kieno plaukai sausi ir pažeisti atkreipti dėmesį į All Soft priemonių liniją, labai geros ir profesionalios priemonės, tai tikroji atgaiva jūsų plaukams.  Po naudojimo plaukai šilko švelnumo, lengvai šukuojami ir gražiai blizga.





PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig