2016 m. birželio 7 d., antradienis

Catrice "ZENSIBILITY" nagų lakas (spalva C03)


Labas rytas, mano brangieji, aš jau beveik susirašiau į susitikus ir pristatymus, na o įrašus šiandien parašiau vakar. Pradėsime nuo labai gražaus nagų lako iš Catrice. Jo dizainas tikrai traukia akį parduotuvėje, kokybė irgi nėra bloga, žiūrime nuotraukas.












Rezultatas:





Mano nuomonė:

Man labai dažnai sako, kad ant mano nagų bet koks nagų lakas atrodo gerai. Tai tiesiog nagų lakavimo įgūdžiai (kai lakuoji nagus pati daugiau nei penki metai, logiška, kad ateina patirtis ir gaunasi kiekvieną kartą vis geriau ir geriau), kantrybė, kruopštumas ir nagų forma. 
Aš tik pamačius Zensibility kolekciją žinojau, kad pirksiu raudonos spalvos lūpų dažus ir nagų laką. Parduotuvėje kur aš atradau kolekciją jau nebuvo nei šviesiai mėlyno, nei ryškiai rožinio lako, tačiau aš pirkau švelniai rožinį. Buteliukas gana didelis, visi 15 ml., dangtelis pasikelia ir lieka tik šepetėlis.  Atrodo labai nepatogu naudoti, bet po kelių lakavimų jau pripranti. Vienintelis minusas - buteliuko kaklelis labai mažas, todėl lieka aptepliotas laku (reikia pastoviai valyti po naudojimo). Šepetėlis patogus, leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. Lakuojant pirmą sluoksnį pastebėjau, kai lakas išdžiuvo atsirado dryžių, antras nagų lako sluoksnis pagerino situacija, trečio nelakavau, nes galvojau, kad tikrai neišdžius. Manikiūras išsilaiko apie 2-3dienas.

Catrice "ZENSIBILITY" nagų lakas pusiau matinis, reikalauja didesnių lakavimų įgūdžių ir kruopštumo lakuojant nagus. Ar rekomenduoju? Jeigu patinka šviesūs atspalviai, tikrai taip.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig