2016 m. birželio 1 d., trečiadienis

Batiste HEAVENLY VOLUME DRY SHAMPOO


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Batiste sausą plaukų šampūną. Aš manau visi jau spėjome išbandyti ir įvertinti sausų šampūnų naudą ir universalumą. Tokios priemonės tikrai neskirtos kiekvienos dienos naudojimui, tačiau taupo laiko ir gelbsti įvairiuose situacijose, kai visiškai nėra laiko tvarkyti plaukus ir plauti galvos. Niekada nesusimasčiau, tačiau pasirenku sausus šampūnus pagal kvapą, todėl tikriausiai viena iš pirmųjų pastebėjau Batiste naujienas parduotuvėse.




Gaivaus aromato sausas šampūnas plaukams
Visų tipų plaukams.
BATISTE sausas šampūnas panaikina riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus. Atgaivina, suteikia plaukams žvilgesio. Procedūra atliekama be vandens. Keletas greitų papurškimų ir jūsų plaukai taps švarūs, gaivūs, atgaus pirminę išvaizdą, padidės apimtis.
Kaip naudoti: prieš naudodami gerai suplakite ir, laikydami 30 cm atstumu, purkškite ant plaukų šaknų. Pirštų galais masažuokite plaukų šaknis tolygiai paskirstydami šampūną. Tada iššukuokite plaukus ir suformuokite šukuoseną. Įspėjimai: slėginis indas - saugoti nuo saulės spindulių ir nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje. Nebadyti ir nedeginti net tuščio. Nepurkšti į atvirą liepsną ar ant kokios nors įkaitintos medžiagos. Saugoti nuo uždegimo šaltinių, nerūkyti šalia. Saugoti nuo vaikų. Ypatingai degus. Degi turinio masės dalis - 92 %. Vengti patekimo į akis. Nepurkšti ant pažeistos ar sudirgusios odos. Nenaudoti intymiai higienai. Naudoti tik kaip nurodyta. Naudoti tik gerai vėdinamose patalpose.
Talpa: 200 ml.

Kaina: 4,99 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Kaip jau sakiau, labai apsidžiaugiau pamačius naujienas parduotuvėje, nes užsienyje Batiste šampūnų pasirinkimas žymiai didesnis, nei Lietuvos rinkoje. Aš gavau testavimui visus naujus variantus (šį šampūna apimčiai, su vyškiukais, ir Marrakesh). Pradėjau testavimą nuo Batiste plaukų šampūno apimčiai HEAVENLY VOLUME. Vasarą mano plaukai riebaluojasi žymiai greičiau, nei įprastai, plius kartais nuo karto tiesiog norisi juos pakelti nuo šaknų, būtent tada aš ir naudoju Batiste šampūnus. Tai nėra priemonė kiekvienai dienai, tai SOS priemonė, kuria po naudojimo kitą dieną ar vakare reikia nuplauti (turiu omenyje, kad plaukus reikia išplauti įprastu būdu). Kaip viskas veikia: purškiame priemonę prie pat plaukų šaknų 30 cm atstumu, gerai išmasažuojame ir džiaugiamės rezultatu. Šampūno sudėtyje nėra vandens, tik baltos spalvos miltukai kurie sugeria riebalų perteklius, atgaivina plaukus ir suteikia jiems apimties (stebuklo nelaukite, tačiau apimtis vis gi yra). Man labai patinka tai, kad po šampūno naudojimo mano ataugusios plaukų šaknys kiek pašviesėja, vaizdas gaunasi geras, todėl Batiste šampūnai mano 'must have'.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig